Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pădurea mea, un preparat pe bază de ciuperci

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă pe bază de ciuperci și brânzeturi, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o " Pădurea mea".

Este o rețetă de aperitiv gustos și destul de simplu, pe care o putem pregăti și pentru o masă festivă, pentru o sărbătoare sau o aniversare.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Pădurea mea:


  • 1-2 linguri pastă de trufe
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 1 ceapă roșie
  • 1 lingură ulei
  • 3- 4 ouă fierte
  • 150 gr brânză tartinabilă
  • 250 gr mascarpone
  • sare și piper

Cum se prepară Rețeta Pădurea mea?

Ciupercile se șterg cu prosoape de hârtie ușor umezite, apoi se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei, împreună cu ceapa roșie, tocată mărunt. Apoi se scurg de lichid atât ciuoercile cât și ceapa și se trec prin mașina de tocat, sau se toacă mărunt, la cuțit.

Brânza tartinabilă se amestecă cu mascarponele și se adaugă pasta de ciuperci cu ceapă. Se adaugă, după gust, pastă de trufe, sare și piper.

Vom obține o pastă tartinabilă pe care o vom întinde pe felii de pâine prăjită, iar deasupra vom așeza felii de ouă fierte.

Spor și poftă bună!

Video