Antena Căutare
Logo show

Rețeta zilei - Neatza cu Răzvan și Dani. Spumă de căpșuni & Macaroane cu brânză și sos tzatziki

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit pentru astăzi două rețete simple și delicioase: Spumă de căpșuni & Macaroane cu brânză și sos tzatziki.

Rețetele Spumă de căpșuni & Macaroane cu brânză și sos tzatziki - Ingrediente

Pentru spuma de căpșuni 5 albușuri 400 gr zahăr 500 gr căpșuni Pentru macaroane cu brânză: 400 gr macaroane 800 gr brânză telemea Sos tzatziki: 500 gr iaurt grecesc 500 gr castraveți 1-2 căței de usturoi coaja și sucul de la o lămâie 1-2 linguri ulei de măsline

Rețeta Spumă de căpșuni - Mod de preparare

Căpșunile se spală bine, se curăță de frunze și codițe și se scurg foarte bine.

Albușurile se mixează spumă, cu un praf de sare, apoi se adaugă, treptat, zahărul și se mixează până la realizarea unei bezele cristaline. Se încorporează în bezeaua de albușuri căpșuni strivite cu furculița. Spuma de căpșuni se asamblează în cupe, care se dau la rece pentru 1 oră.

Rețeta Macaroane cu brânză  și sos tzatziki - Mod de preparare

Macaroanele se fierb în apă cu sare, după modul clasic. Se scurg, se trec prin jet de apă rece și se presară bânză rasă peste ele

Pentru sosul tzatziki, se taie castraveții în cuburi și se amestecă cu iaurt grecesc, sare, zeamă și coajă de lămâie și puțin usturoi frecat cu ulei de măsline.

Marti, 09.07.2019, 08:27
x