Antena Căutare
Logo show

Reţeta zilei! ”Tartar de ton”, un preparat gustos pentru orice pofticios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Tartar de ton", un aperitiv gustos pe bază de ton, capere, ceapă, mere și alte ingrediente delicioase. 

Ingrediente pentru rețeta Tartar de ton

400 gr ton 100 gr capere 1 ceapă roșie 1 legătură ceapă verde 2 mere verzi 50 gr alune de pădure 1 rodie Pentru servit: unt aromat cu ierburi pâine prăjită

Mod de preparare pentru rețeta Tartar de ton

Se taie tonul în cuburi mici care se stropesc cu puțină zeamă de lămâie, Merele și ceapa se vor toca tot în cuburi de dimensiunea celor de ton. Se adaugă peste cele de ton, împreună cu capereșe și o parte din alunele ușor rumenite și tăiate grosier. Se asamblează tartarul în forme cilindrice și se va servi decorat cu semințe de rodie și alune, alături de pâine prăjită tartinată cu unt aromat.

Poftă bună!

Vedeți aici și rețeta Tartar de somon!

Marti, 11.12.2018, 08:20
x