Live acumMireasa
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Rețeta zilei. Vecine dulci. O delicioasă combinație între clătite, orez cu lapte și caramel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă combinație între clătite, orez  cu lapte și caramel, rețetă pe care a denumit-o ”Vecine dulci”.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă combinație între clătite, orez  cu lapte și caramel, rețetă pe care a denumit-o ”Vecine dulci”.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Razvan si Dani, a pregătit o delicioasă combinație între clătite, orez cu lapte și caramel, rețetă pe care a denumit-o ”Vecine dulci”.

Ce ne trebuie pentru deliciosul desert Vecine dulci:

  • clătite
  • orez cu lapte
  • topping caramel
  • frișcă aromată cu vanilie
  • semințe de rodie

Cum asamblăm deliciosul desert Vecine dulci.

Asezăm câte o clătită desfăcută în câte o cupă, sau câte un bol.

În interiorul clătitei punem orez cu lapte, iar peste acesta turnăm puțin caramel.

Șprițăm o alveolă de frișcă deasupra și presărăm multe semințe de rodie.

Rețeta de clătite.

Rețeta de orez cu lapte

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro