Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Vinete voioase"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, usturoi, năut, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete voioase".

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, usturoi, năut, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete voioase".

Ingrediente

  • vinete
  • roșii
  • năut fiert
  • miez de nucă
  • usturoi
  • telemea
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • busuioc

Mod de preparare

Vinetele înțepate și ușor crestate se dau la cuptor la temperatură mare până se pătrund.

Se scobesc de miez care se scurge bine, se amestecă cu puțin ulei și cu restul ingredientelor, tăiate cuburi, după caz. Cu acest amestec se umplu vinetele scobite. Se mai pot adăuga și puțin tahini și ardei iute.

Video