Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețeta zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Salata Prichindel, un preparat special dedicat copiilor

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat delicios pe baă de paste, crenvurști, cașcaval, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată Prichindel”.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat delicios pe baă de paste, crenvurști, cașcaval, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată Prichindel”.

Ingrediente pentru rețeta Salată Prichindel

200 g paste cornetti rigati

150 g cașcaval gouda

400 g crenvurști

4-5 castraveciori murați

150 g boabe de porumb

1 ardei gras

2 linguri maioneză

2 linguri muștar

400 g compot de mandarine

frunze de salaă verde

Mod de preparare pentru rețeta Salată Prichindel

Mai întâi se toacă ardeiul, castraveciorii, mandarinele și cașcavalul în cuburi mici, apoi se amestecă cu boabele de porumb.

Se adaugă maionea și muștarul și se completeaă gustul cu puțină zeamă de la castraveciori și de la compot. Apoi se dau ingredientele la rece până se fierb pastele.

Pastele se fierb în modul clasic în apă clocotită cu sare, se scurg, se trec prin jet de apă rece și se amestecă cu ingredientele de la rece.

Video