Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Vladuț gătește Vrăbioară cu dulceață

 

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă ”Vrabioară cu dulceață”, o combinație între carne preparată la grătar și dulceață din mai multe tipuri de ceapă.

Iată ce ne trebuie pentru rețeta Vrăbioară cu dulceață:

  • 1 kg vrăbioară de vițel, fragedă și împănată
  • sare
  • Pentru dulceața de ceapă:
  • 1 kg ceapă amestec( albă, galbenă, roz și roșie)
  • 4-5 mere roșii
  • 50 gr stafide aurii
  • sare
  • miere după gust
  • puțin ulei

Mod de preparare pentru rețeta Vrăbioară cu dulceață

Vrăbioara se presară doar cu sare și se prepară pe grătar până se rumenește frumos pe ambele părți.

Pentru dulceața de ceapă se curăță și se toacă ceapa solzișori, apoi se călește ușor în puțin ulei. când începe să se pătrundă, se adaugă merele tocate cuburi și stafidele și se potrivește gustul cu sare. Se mai amestecă de câteva ori pe foc, apoi se adaugă miere, după gust și se amestecă bine până aceasta se topește și caramelizează ceapa frumos.

Spor și poftă bună!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe