Antena Căutare

24 de ani de Antena 1. Concurenții de la Asia Express ne-au făcut multe urări de ziua noastră, direct din Vietnam

Astăzi este Ziua Antenei 1. Cea mai mare familie de vedete este „Mereu cu tine” la Antena 1. Chiar şi la mii de kilometri de casă, vedetele plecate în Asia sărbătoresc alături de noi 24 de ani de reuşită.

Astăzi este Ziua Antenei 1. Cea mai mare familie de vedete este „Mereu cu tine” la Antena 1. Chiar şi la mii de kilometri de casă, vedetele plecate în Asia sărbătoresc alături de noi 24 de ani de reuşită.

„Antenă, îți urăm la mulți ani de la 10000 de km distanță, te pupăm și te iubim și îți mulțumim pentru experiența asta nebună”, ne-au transmis Dorin Popa și mama lui.

Daniela Crudu, Vica Blochina, frații Moroșanu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se gândesc la Antena 1 din Vietnam. Urările nu s-au oprit aici. Și localnicii ne-au dorit numai de bine.

Între timp, fiți cu ochii pe „Asia Express”. Cum s-au descurcat vedetele, doar un un dolar pe zi în buzunar, cât de greu le-a fost să-și găsească cazare singure, în Asia, o să vedeți. La primăvară! Pentru că atunci începe, la Antena 1 super show-ul Asia Express!

24 DE ANI DE ANTENA 1. Cum visau băieții să fie ca Horia în tinerețe: ”Mă uitam, alături de colegul Dani, la tv-ul alb n... 24 de ani de Antena 1! Nebunie mare în platoul de la "Neatza". Flavia, Cătălin Oprișan, Iuliana Pepene, Mihai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x