Antena Căutare

Ploile au făcut ravagii în 80 de localități! Case, mașini și culturi distruse de ploi și vijelii

Ploile au făcut ravagii în mai multe județe din România. Viiturile au luat multe case în această perioadă, au distrus case și culturi.

Pompierii au intervenit în sute de cazuri pentru evacuarea apei din gospodării și au pregătit saci cu nisip să protejeze locuințele.

Adrian Marin, purtător de cuvânt Institutul General pentru Situații de Urgență, despre situația inundațiilor din România. Apele au distrus case, mașini și culturi.

"Aceste zile au fost foarte încărcate pentru pompieri, au fost mult mai multe intervenții față de zilele precedente. Atât în cursul zilei cât și pe timpul nopții, din cauza precipitațiilor abundente, pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei, în peste 500 de locuințe, curți sau subsoluri", a declarat Adrian Marin.

Traficul a fost și el afectat de ploile torențiale din ultima perioadă, iar mai multe persoane au fost evacuate din case.

Purtătorul de cuvânt ISU a adăugat: "Traficul rutier a fost temporar afectat pe cinci drumuri naționale și trei drumuri județene. O situație deosebită s-a produs în județul Maramureș. În acest caz au fost evacuate trei persoane care se aflau în pericol de a fi surprinse de viitură, după retragerea apelor cele trei persoane au revenit în locuințele lor."

Conform prognozei meteo, până sâmbăta va ploua și vor fi descărcări electrice, grindină și vijelii.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei, 18 iunie 2020. Scorpionii duc dorul călătoriilor. Ce zodie pune stop relației... Veteranii s-au REINVENTAT! Maria Dragomiroiu le dă clasă tinerilor pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x