Antena Căutare

Adda a adus emoție în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani cu povestea bolii sale. Prin ce a trecut și ce urmează

Adda a fost invitată la Super Neatza cu Răzvan și Dani, unde, într-un dialog cu Răzvan Simion a povestit prin ce a trecut când și-a dat seama că suferă de boala Lyme. Artista a povestit că a început tratamentul pe care îl va urma timp de doi ani.

Adda și Răzvan Simion, colaj Galerie
Adda a adus emoție în platoul de la Siper Neatza cu Răzvan și Dani când a vorbit cu optimism despre starea sa de sănătate. | Antena 1

Adda a adus emoție în platoul de la Siper Neatza cu Răzvan și Dani când a vorbit cu optimism despre starea sa de sănătate. Artista refuză să numească boală situația sa actuală, spunând că este ceva care va trece.

Adda a fost diagnosticată greșit mult timp, iar recent a aflat că suferă de boala Lime. Vedeta a afirmat în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani că faptul că a ținut o dietă alimentară de la diagnosticul greșit până la cel corect a ajutat-o: „Altfel nu mai eram acum pe canapea”, a spus vedeta.

Adda a rememorat momentul în care și-a dat seama că suferă de ceva grav, când i-a paralizat piciorul pe ambreiaj.

Citește și: ADDA, victima unor postări fantomă, publicitate falsa, defăimare și încălcarea dreptului de imagine. Ce a pățit artista

Adda: „Eu am presimțit cumva ce am. Într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj”

„Eu am presimțit cumva ce am. Din octombrie anul trecut mergeam la doctori și am întrebat și de lime și m-au trimis la psiholog, iar psihologul mi-a zis să nu mai vin că sunt ok, că problema mea e la fizic, nu la căpuț. Mi-am dat seama despre ce e vorba când într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, n-am mai putut să-l ridic, am fost, m-am testat, a ieșit pozitiv, mi-am făcut mai multe investigații. Când am filmat „Paranoia” (n.r. piesa lansată recent) nu-mi simțeam fața, partea stângă. Dar trag de mine și sunt vie, vreau să mă bucur de toate lucrurile din viața mea”.

Citește și: Motivul pentru care Adda a apărut cu lacrimi în ochi și pe obraji pe internet. Ce a emoționat-o atât de tare

Adda a declarat cu optimism că va urma tratamentul timp de doi ani:

„Am început tratamentul, e bine, urmează doi ani de zile de tratament, dar o să fie bine”, a spus vedeta.

Răzvan Simion a avut lacrimi în ochi când a amintit de faptul că Adda a publicat o poză cu fiul și soțul ei spunând că pentru ei luptă.

Citește și: Adda are un tratament greu de dus pentru boala cu care a fost diagnosticată: „Mi-e rău de la pastile. Iau 26 de pastile pe zi”

„Dar nu mă face să plâng acum. Nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de ce e în jurul meu. M-am emoționat foarte tare acum. Vreau să las lucruri în urmă”

Adda a mărturisit că în prezent se bucură de tot ceea ce-i oferă viața și întrebată de Răzvan Simion ce o montează să fie atât de optimistă, Adda a aminit de familia sa:

„Mă montează viața. O să mă ridic de fiecare dată când o să fie nevoie. Mă ridic pentru viață, pentru copilul meu și pentru Cătălin. E atât de minunat ce avem și nu vedem. Sunt aici și o să fiu în picioare mereu”, a spus Adda.

Beneficiile masajului cu bețe de bambus. Ce secrete dezvăluie Dan Bujor pentru un corp pregătit de vară... Salată de bulgur cu morcovi caramelizați și porumb dulce. Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza, 6 aprilie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x