Antena Căutare

Adrian Mutu, interviu exclusiv pentru Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a mărturisit despre familia lui

După ce a ieșit din izolare, Adrian Mutu e mai în formă ca oricând, participând astăzi la primul eveniment.

adrian mutu
Adrian Mutu, interviu exclusiv pentru Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a mărturisit despre familia lui | hepta.ro

Adrian Mutu a stat în izolare 14 zile după ce un membru al staff-ului și un jucător din echipă au fost depistați cu noul virus. Fostul jucător de fotbal a rămas în izolare pentru a-și proteja familia, pe părinții săi, dar și pe soția lui și copii.

Antrenorul Naționalei României Under 21 spune că s-a supus regulilor și toate testele pe care le-a făcut au ieșit negative. Adrian Mutu a lipsit de pe bancă la meciul cu Malta și spune că i-a fost foarte greu pentru că nu a putut interveni ca antrenor pentru a-și încuraja echipa.

În noiembrie urmează meciul decisiv cu Danemarca, iar echipei noastre îi trebuie neapărat să obțină victoria. Tocmai de aceea, Adrian Mutu spue că îi va pregăti intens pe jucătorii săi.

Tiago, fiul cel mic al lui Adrian, îi calcă deja pe urme. Antrenorul l-a dus pe cel mic la o școală de fotbal. La vârsta de 3 ani, micuțul se joacă toată ziua cu mingea prin casă și vrea să învețe acest sport.

Mario, fiul mai mare al lui Adrian Mutu, este și el focusat pe sport. Acesta iubește baschetul și îl practică de mai mult timp.

În perioada de izolare, Adrian s-a relaxat, dar s-a și focusat pe strategii pe care ar putea să le implementeze echipa în meciul cu Danemarca. El are încredere în jucătorii pe care îi antrenează.

Faptul că Naționala Mică a avut rezultate bune face ca așteptările să fie și mai mari, iar jucătorii trebuie să reușească să obțină cât mai multe victorii. Chiar dacă echipa națională nu s-a calificat anul acesta, Adrian spune că el speră ca jucătorii să își recapete forțele. La fel a vorbit și despre echipa Dinamo, a nașului său, Cosmin Contra, sperând că vor obține rezultate bune pe final de an.

Rețeta zilei. Nicolai Tand gătește Spumă de hribi cu mămăligă... Horoscopul zilei 28 octombrie 2020. Nativii Săgetător pot fi atrași de persoane care nu au tocmai cele mai bune intenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x