Căutare Live

Ai nevoie de consiliere psihologică și socială? Sună acum la numărul gratuit 0800.070.030

Pe lângă faptul că ne confruntăm cu o situație nemaiîntâlnită și neprevăzută, care ne generează tuturor un soi de anxietate, zilele acestea ne-au arătat și ce capacitate de implicare și solidaritate are societatea civilă din România.

Într-o săptămâna, psihologii și voluntarii de la TelVerde au primit aproape 900 de apeluri de la oameni care solicitau sprijin emoțional sau social.

Cei care au apelat linia verde au vârsta cuprinsă între 18 și 82 de ani.

Numărul de telefon 0800.070.030 poate fi apelat gratuit, din orice rețea, de luni până sâmbătă, între 08:00-24:00.

Cât de credibile sunt testele pentru coronavirus? În Tanzania, o capră, un fruct pawpaw și o pasăre ar fi fost testate pozitiv cu COVID-19​

Departamentul pentru Situații de Urgență și Asociația Proacta EDU vin în sprijinul celor care au nevoie de o linie telefonică de tip TelVerde.

Psihologii îi sfătuiesc pe toți să comunice în această perioadă cu mai multă atenție, cu empatie și să identifice împreună soluții la problemele cu care se pot confrunta. Nu în ultimul rând creativitatea are un rol deosebit și ne poate fi de folos.

Toate aceste servicii sunt acordate gratuit, respectând măsurile instituite de autorități în această perioadă!

Smiley News: Poliția Română transmite mesajul "Stați în casă" pentru o comunitate de etnie romă

Pentru mai multe informații, urmăriți video-ul de mai sus!

Cât de credibile sunt testele pentru coronavirus? În Tanzania, o capră, un fruct pawpaw și o pasăre ar fi fost testate ... Cum se pregătesc liceele pentru un BAC special. În ce condiții vor reveni elevii la școală în iunie...
Ultimele știri