Antena Căutare

Ne așteaptă noi restricții?! Oamenii care se adună în locuințe, pentru masa de Paște, pedepsiți drastic, în Austria

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut în România, însă există persoane care încalcă măsurile impuse de autorități. Astfel, de la începutul instaurării stării de urgență, polițiștii au dat peste 80.000 de amenzi.

Deși unii dintre români nu înțeleg importanța măsurilor impuse de autorități și încearcă să le fenteze prin fel și fel de mijloace, în Austria, autoritățile au decis să amendeze persoanele care se întâlnesc de Paște în locuințe, în cazul în care numărul lor depășește cinci oameni.

Un bărbat aflat în carantină și-a ucis vecinii! Le-a cerut să înceteze, însă nimeni nu l-a luat în serios. A urmat o baie de sânge!

”Sunt foarte multe amenzi și nu ne interesează acest lucru din prisma veniturilor la bugetul de stat, ci ne îngrijorează că românii se expun riscului de a contracta. Cea mai mare problemă este faptul că mulți oameni nu completează declarația, iar alții încalcă izolarea impusă de autorități, ceea ce e foarte grav, pentru că mulți pot fi asimptomatici.”, a declarat președintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

O nouă descoperire terifiantă despre COVID-19! Cum distruge creierul pacienților. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! - FOTO

În același timp, în Austria, Poliția a decis să impună noi sancțiuni pentru oameni pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Astfel, oamenii care se adună în locuințe pentru masa de Paște, în cazul în care numărul lor e mai mare de cinci, vor fi amendați. Deocamdată, însă, în România nu a fost luată o măsură în acest sens, dar autoritățile au făcut apel către români să respecte distanțarea socială și în această perioadă.

Când vom avea voie să ieșim din case. Doctor Adrian Marinescu: ”După Paște, dacă vor fi respectate regulile, lucrurile v... Cum ne protejăm pielea după dezinfectările și spălările repetate cu apă și săpun. Dr. Oana Spânu: „Atenție, fisurile cut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x