Antena Căutare

Anda Adam are o super afacere, în domeniul imobiliar! Cu ce se ocupă artista, atunci când nu e pe scenă

Celebra Anda Adam a făcut show de zile mari în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Artista a făcut dezvăluiri incredibile, prin care și-a uimit fanii!

Anda Adam este nu doar o artistă de succes și o mamă devotată, ci și un vlogger extrem de apreciat! În ultimele luni, aceasta și-a canalizat toată energia către fiica ei, micuța Evelin, dar și-a rezervat timp și pentru vlogging.

ANDA ADAM, DE LA MUZICĂ LA VLOGGING, DESIGN ȘI AFACERI IMOBILIARE

Pentru cei care nu știu, artista este și designer. Recent, aceasta a lansat o colecție de costume de baie.

citește și: Anda Adam, mai provocatoare ca niciodată! Cum a pozat vedeta cu corp de zeiță! Toți bărbații suspină când o privesc!! |FOTO

Într-o discuție cu Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan și Dani, Anda Adam a dezvăluit mai multe despre perioada de izolare la domiciliu, care i-a afectat din plin programul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și fiindcă artiștii nu au posibilitatea de-a oferi publicului concerte și spectacole, Anda Adam a mărturisit că o mare parte din atenția ei s-a îndreptat către afacerea de care se ocupă, în domeniul imobiliar. Despre ce este vorba? Află mai multe urmărind clipul video de mai sus!

Și ca apariția să fie una cât mai de senzație, Anda Adam ne-a încântat cu piesa „Americana”, în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

Truc de pus bani deoparte! Un miliardar al planetei a dezvăluit secretul ca să faci rapid avere... Andreea Bălan , apariție fierbinte în ultimul videoclip! Imagini hot cu artista: „YouTube a zis că e nuditate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x