Antena Căutare

Andreea Bălan , apariție fierbinte în ultimul videoclip! Imagini hot cu artista: „YouTube a zis că e nuditate”

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, celebra artistă Andreea Bălan a dezvăluit mai multe detalii despre piesa „Am crezut în basme”, pe care a lansat-o la scurt timp după despărțirea de partenerul său de viață, George Burcea!

După succesul piesei „Inimă de fier”, un single cu un mesaj puternic adresat oamenilor care trec prin încercări grele ale vieții, Andreea Bălan a lansat piesa „Am crezut în basme”.

ANDREEA BĂLAN, PIESĂ CU MESAJ ASCUNS

„Această piesă este o poveste pe care am trăit-o și o trăiesc în continuare, dar care în final mă va faace mai puternică (...) Sunt foarte fericită că piesa are aproape jumătate de milion de vizualizări în două zile”, a dezvăluit cântăreața.

citește și: Decizie șoc, luată de Andreea Bălan! Ce îl așteaptă pe George Burcea: „Va fi obligat, nu va avea încotro”

Tot în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani am aflat când s-a lansat Andreea Bălan în lumea muzicii și a televiziunii, dar și care a fost traseul carierei sale.

citește și: Andreea Bălan divorțează la fix un an de când era să moară:" Am trăit într-un an cât alții în zece."

Într-o discuție cu Dani Oțil, artista a dezvăluit că după două decenii de carieră este destul de greu să rămâi în topul preferințelor, motiv pentru care ești obligat, ca artist, să te reinventezi și să îți surprinzi fanii de fiecare dată.

Ce alte detalii a mai dezvăluit frumoasa cântăreață? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Anda Adam are o super afacere, în domeniul imobiliar! Cu ce se ocupă artista, atunci când nu e pe scenă... Dani Oțil, șocat de rochia transparentă a iubitei, la Neatza! Gabriela a lăsat totul la vedere: „Nu e nimic subtil aici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x