Antena Căutare

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!”

A trecut de la Prieteni, la Neatza. De mai puțin de un an Ramona Olaru ne dă trezirea, de luni-până vineri, de ora opt fix! Este simpatică, mereu cu zâmbetul pe buze, cu replicile la ea și o bombă de energie. Ce secrete are „sexoasa de la matinal”, am aflat, chiar de la Ramona!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!” Galerie
Ramona Olaru, interviu incendiar la 26 de ani de Antena 1
  • Ai apărut prima oară la Neatza în 2013. Ce ai făcut de atunci până la prima ediție Prietenii de la 11?

Din 2013 până azi, viața mea s-a schimbat radical! După cum știe toată lumea, am fost căsătorită, între timp s-a terminat, am făcut parte din echipa super bingo Metropolis, și timp de 3 ani nu am apărut absolut deloc pe sticlă! Am avut o viață foarte normală, cu job-uri de om de rând, în același timp terminând și o facultate și un master!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!”

Prima apariție a Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani, în 2013.

  • Ți se spune „Sexoasa cu facultate și master”. Cum ai ajuns să lucrezi în televiziune?

Wow!!!:)))) Tare! Eu tac și le fac! Păi în 2013 am fost la casting pentru vecina Neatza! Am rămas doar în memoria oamenilor care se ocupă de domeniul asta că fiind o „zuza”! După ani, când echipa avea nevoie de una ( n.r. zuza) în cadrul emisiunii, m-a sunat și întrebat dacă vreau să îmi afisez „nebunia” la TV! Și cum mă arunc cu capul înainte în orice. Am zis da!

  • Cuza a scris istorie la Te cunosc de undeva!. Știai că transformarea lui în Petrică Mâțu Stoian este al patrulea cel mai vizualizat moment Te cunosc de undeva!? I-ai urmărit evoluția în sezonul 11?

Woow, nu știam că a fost atât de vizualizat, dar a ținut el să mi-l arate între timp! :)) Intenționat nu l-am urmărit atunci, doar îl vedeam fugitiv și doar mai exclamam…ce bine cânta băiatul asta!:)))

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

  • Pe 29 noiembrie, Antena 1 împlinește 26 de ani. Tu ce făceai la vârsta aia? Ce mesaj transmiți Antenei 1?

La 26 de ani încă eram visătoare la vrăbii cu puf!:)))) Ce să fac, duceam viață simplă , modestă și plictisitoare! Dar fericită în lumea mea!

Ramona Olaru și-a spus secretele! De ziua Antenei 1, am luat-o la întrebări pe simpatica vecină de la Neatza: „Nu ar ghici nimeni!”

Ramona Olaru, Neatza cu Răzvan și Dani, vara 2019

  • Care este cea mai emoționantă amintire de la Antena 1?

Cea mai emoționantă amintire este din momentul în care am aflat că o să lucrez cu echipa Neatza și am filmat primul promo pentru și cu ei în care anunțăm chestia asta! ❤

  • Ce nu ar ghici niciodată fanii Antena 1 despre tine?

Nu ar ghici nimeni, niciodată mediul exact de unde vin!

Antena 1, 26 de ani! Dani Oțil și Răzvan Simion au deșteptat-o pe Rozalia: ”E născută fix de ziua Antenei 1!”... Cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României. Meteorologii au vești proaste: ”Temperaturile scad d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x