Căutare Live

Sunt „îngropați” în inimioare! Așa arată noul platou „Neatza cu Răzvan și Dani”, din Promenada Mall: „Noi, acești Cupidoni de o vârstă medie”

Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în această săptămână la Promenada Mall! „Ne găsiți la ultimul etaj. Vom oferi foarte multe premii”, a spus Dani Oțil.

Timp de trei zile, echipa celui mai tare matinal s-a mutat în Promedana Mall, „ca să sărbătorim dragostea”, a spus Răzvan Simion.

„Puteți să veniți, să ne salutați, să ne atingeți, să faceți poze cu noi sau să ne trageți chiar de nas! Marea calitate a emsiunii Neatza este că se poate muta de colo, colo și poate veni între oameni. Azi, mâine și poimâne ne găsiți la Promenada”, a explicat Dani Oțil.

Se va celebra dragostea, dar se vor acorda și premii, foarte multe premii!

„Noi, acești Cupidoni de vârstă medie, vă vom povesti despre dragoste și despre cum puteți să câștigați o grămadă de premii de la prietenii noștri de la Promenada, pentru cei care se implică activ în emisiune”, a completat Răzvan Simion.

Mai multe informații, dar și imagini din noul platou Neatza cu Răzvan și Dani, în materialul video de mai sus.

Vrei să obții întotdeauna un preț mai bun? Adrian Maniutiu te învață cum să negociezi "la sânge"... Trenulețul iubirii, este rețeta zilei de la Neatza cu Răzvan și Dani. O gustare rece, fructată și ușor dulce, pentru a s...
Ultimele știri