Antena Căutare

Au jucat baseball în direct, în platoul de la Neatza! Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, show uriaș: „Vestea bună e că am găsit porumbelul”

Jocurile Olimpice de Carantină au continuat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani cu o nouă sesiune intensă de distracție!

De data aceasta, simpaticii matinali nu au mai tras cu armele prin platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, căci au înlocuit totul cu mingi și bâte!

MOMENTE AMUZANTE LA EMISIUNEA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Jocul e cât se poate de simplu: Răzvan Simion primește o bâtă de baseball, o minge aleasă de telespectator (care valorează un anumit număr de puncte) și un coș.

citește și: Rochia s-a ridicat și a lăsat totul la vedere! O blondă a uitat de inhibiții și a făcut spectacol, pentru un pahar de vin

Au jucat baseball în direct, în platoul de la Neatza! Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, show uriaș: „Vestea bună e că am găsit porumbelul”

Matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani au jucat baseball în platou

Matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani au jucat baseball în platou

El trebuie să lovească mingea astfel încât să o treacă prin țintă. Ajutat de simpaticul Cătălin Oprișan, matinalul a încercat să scoreze cât mai multe puncte!

citește și: Un bărbat s-a îmbătat și apoi s-a apucat de vopsit gardul! Trecătorii au asistat la scene greu de imaginat | VIDEO

Apoi rolurile s-au inversat și l-am putut vedea pe Cătălin Oprișan în acțiune, încercând să lovească mingea cu bâta! Ce a ieșit? Un spectacol de zile mari!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi tot momentul amuzant!

Un bărbat s-a îmbătat și apoi s-a apucat de vopsit gardul! Trecătorii au asistat la scene greu de imaginat | VIDEO... Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Pe ce melodie a fost condusă la altar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x