Antena Căutare

Avertizare de la meteorologi: vremea se schimbă radical! Prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 iulie 2020

Ramona Olaru de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a anunțat ce surprize aduce prognoza meteo pentru joi, 23 iulie 2020. Află cum va fi vremea în orașul tău și ce anunță meteorologii!

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 iulie 2020 anunță o vreme destul de mohorâtă, deși temperaturile vor fi ridicate. Ramona Olaru de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a anunțat la ce ar trebui să ne așteptăm, în perioada următoare.

PROGNOZĂ METEO JOI, 23 IULIE 2020

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales din a doua parte parte a zilei, atunci când vom avea parte de averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată a vântului, vijelii și grindină în zonele montane și submontane, local în sud-vest și centru și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului.

citește și: Alertă meteo! Ploi torențiale și vijelii, în România! Zonele în care va ploua puternic, în următoarele zile

Cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 l/mp şi, pe arii restrânse, 30 - 35 l/mp.

Avertizare de la meteorologi: vremea se schimbă radical! Prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 iulie 2020

Meteorologii anunță averse cu caracagter torențial

Meteorologii anunță averse cu caracagter torențial

Ploile vor avea caracter torențial pe arii restrânse. Astăzi va fi preponderent o zi mohorâtă, iar maxima va atinge 30 de grade Celsius.

Specialiştii ANM precizează că, până la sfârşitul acestei săptămâni, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, îndeosebi în jumătatea de vest a ţării, la deal şi la munte.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să descoperi cum va fi vremea în orașul tău, în cursul zilei de joi, 23 iulie 2020!

Horoscopul zilei, 23 iulie 2020. O zi bună să punem în practică idei nebunești... Iubita lui Dani, în platoul de la Neatza! Gabriela, apariție de senzație, într-o ținută mulată și cu un decolteu generos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x