Antena Căutare

Banii adunați în teledonul „Români Împreună”, primele demersuri! Sandra Stoicescu: „Am reuşit să convingem furnizorii să trimită aparatele”

Teledonul lansat Antena Group a adunat o sumă colosală! Aproape două milioane de euro sunt alocați pentru 60 de ventilatoare și pentru două stații de terapie intensivă. Sandra Stoicescu a oferit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani mai multe informații!

În cadrul teledonului „Români Împreună” organizat de Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV și Fundația Mereu Aproape s-a adunat incredibila sumă de 2.627.219 euro!

Alessandra Stoicescu a mulțumit încă o dată românilor care au donat, contribuind astfel la lupta dusă de medicii din România împotriva epidemiei de coronavirus! În plus, aceasta a oferit mai multe informații despre modul în care s-au folosit deja o parte din sumele donate.

citește și: „Români Împreună”. Fundația Mereu Aproape a semnat contracte pentru 60 de ventilatoare și două stații ATI, în urma teledonului

Românii care doresc să doneze o mai pot face în conturile Fundației Mereu Aproape până pe data de 5 aprilie:

Banii adunați în teledonul „Români Împreună”, primele demersuri! Sandra Stoicescu: „Am reuşit să convingem furnizorii să trimită aparatele”

Conturile Fundației Mereu Aproape

Conturile Fundației Mereu Aproape

Au fost semnate contracte de achiziție pentru 60 de ventilatoare și pentru două stații ATI complet echipate, aparaturi achiziționate cu o parte din banii strânsi în urma teledonului „Români Împreună”, organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape.

Una dintre stațiile ATI va ajunge la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, iar a doua la Spitalul de Urgență din Timișoara.

citește și: Maraton de apeluri, povești și emoții. Cum au trăit vedetele familiei Intact teledonul „Români Împreună”

De altfel, componente din aceste staţii - care sunt nişte dispozitive medicale complexe şi complete şi care conţin printre multe altele si pat multifunctional dar si ventilatoare - au fost trimise deja către cele două spitale.

De asemenea, 10.000 de măști, 2.000 de viziere de protecție și 1.000 de teste rapide vor ajunge miercuri și joi la Institutul CC Iliescu din Capitală, la Spitalul de Boli Infețioase Craiova si la Sectia Neonatologie din Spitalul Judetean Suceava, toate acestea donate fundației Mereu Aproape de Mihail Lala, fondatorul Lamda Capital.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre teledonul „Români Împreună”!

S-au plictisit copiii în casă? Gașca Zurli a găsit jocul perfect pentru întreaga familie... Pâinea poate fi comandată online și livrată gratuit acasă! Anunț important pentru bucureșteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x