Antena Căutare

Calități cheie în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat ne spune care sunt punctele noastre forte

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a explicat care sunt punctele noastre tari, în funcție de cifra destinului, și pe ce ar trebui să mizăm în viața profesională.

Colaj cu o femeie îmbrăcată în cămașă albă și numere Galerie
Corina Stratualt spune ce puncte tari avem în funcție de cifra destinului | Shutterstock

Cifra destinului reprezintă felul în care ne raportăm la viață și ceea ce obținem, de fapt, făcând un anume job, spune Corina Stratulat. Cifra destinului se calculează făcând suma datei noastre de naștere. Așadar, pentru cineva născut pe 31.03.1980 cifra de destin este 7 (3+1+0+3+1+9+8+0=25, 2+5=7).

Numerologul Corina stratulat a făcut o trecere în revistă a calităților cele mai importante ale personelor, în funcție de cifra de destin.

Ce puncte tari avem în funcție de cifra destinului

Numerologul îi sfătuiește pe oameni să țină cont și să valorifice calitățile, pentru a avea o viață împlinită atât personal cât și profesional.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 1

Pentru cei cu cifra destinului 1, numerologul spune că principalul atuu este aptitudinea de lider.

„Dacă am cifra destinului 1 eu în primul rând trebuie să fiu lider în propria mea viață, să gândesc, să îmi pun ideile în aplicare, nu să aștept tot timpul să mi se spună ce să fac”, a spus Corina Stratulat.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 2

Pentru cei cu cifra destinului 2 numerologul spune că punctul forte este că sunt buni parteneri.

„La 2 vorbim de ideea de parteneriat. Indiferent că ești medic, mecanic, sau menajeră, trebuie să fii un partener pentru cei cu care lucrezi. Ghidează-i, lucrează în echipă! 2 este despre a fi în echipă și a asista”, a explicat numerologul.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 3

Calitatea celor cu cifra de destin 3 este aceea de a fi creatori.

„3 trebuie să creeze ceva în viața lui, să dăruiască ceva din talentul lui, sau din cunoașterea lui. Să ne folosim imaginația și creativitatea”, a precizat Corina Stratulat.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 4

4 este constructor, spune numerologul.

„4 este un implementator. 4 face, construiește temeinic”, a declarat Corina Stratulat, referindu-se la capacitatea oamenilor de a implementa lucruri în orice profesie.

Citește și: Ce job-uri ni se potrivesc în funcție de cifra destinului. Corina Stratulat spune cum ne influențează numerologia în profesie

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 5

Cei cu cifra de destin 5 sunt progresiști.

„5 este un progresist. Rupe ceea ce e deja creat și spune hai să vedem lucrurile diferit, e foarte liber în gândire și improvizează pe moment”, a precizat numerologul.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 6

Persoanele cu cifra de destin 6 sunt responsabile.

„6 trebuie să așeze lucrurile într-un mod echilibrat, dar asta înseamnă că el trebuie să fie echilibrat. 6 trebuie să aibă echilibru în propria viață și să-și asume responsabilitatea”, a specificat Corina Stratulat.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 7

Cei cu cifra de destin 7 sunt vizionari.

„7 este vizionarul. Este cel care analizează foarte bine, foarte perfecționist și critic, e suspicios, dar asta ajută în evoluție”, a menționat Stratulat.

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 8

8 este luptător, spune Corina Stratulat.

„8 este foarte organizat, luptă foarte mult pentru ce își dorește, are obiective clare, are un simț al datoriei puternic”.

Citește și: Starea de spirit, influențată puternic de numărul casei. Numerologul Stratulat explică ce vibrații au locuințele

Calitatea cheie a persoanelor cu cifra de destin 9

În fine, 9 este profesor.

„9 este foarte matur, este un bun profesor. Ne simțim în siguranță lângă un 9. Chiar are success în domeniul financiar”, a explicat Corina Stratulat.

Horoscopul zilei 22 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru z... Ce impact are trecerea timpului asupra pielii. Cum putem avea un ten frumos chiar și după 40 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x