Antena Căutare

Cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26 ianuarie 2022

Prima rețetă preparată de chef Nicolai Tand în ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost o rețetă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi.

Cartofii copți și umpluți sunt delicioși cu smântână Galerie
Cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi pe un tocător de lemn | Super Neatza

Înainte de a prepara rețetele principale ale zilei, chef Nicolai Tand pregătește și rețete rapide și delicioase, pentru gustările îndrăgiților matinali. În ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai și-a răsfățat colegii de platou cu o rețetă delicioasă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi, serviți cu smântână.

Citește și: Găluște de cartofi cu bacon afumat

Pentru a prepara și voi celor dragi așa gustare interesantă și delicioasă, urmăriți mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari preparării.

Cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi - Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • sare grunjoasă
  • 50 gr unt
  • 300 gr cârnați afumați
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 1 legătură de ceapă verde
  • puțină brânză sărată
  • puțin cașcaval răzuit
  • smântână pentru servit

Rețetă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi - Mod de preparare

Mai întâi se pregătește o tavă de cuptor care se tapetează cu hârtie de copt apoi se presară sare grunjoasă.

Citește și: Pui cu lapte de cocos și orez. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26 ianuarie 2022

Cartofii se spală bine pe coajă, se usucă și se așază peste stratul de sare. Se dau la cuptor la 220 de grade Celsius până când se pătrund bine la testul cu furculița. Apoi, se scoate tava din cuptor, se lasă cartofii să se tempereze și se taie în jumătăți, pe lungime. Cu o lingură se scobesc de interior lâsând margini de 5-6 mm grosime, de jur împrejur. Carcasele cartofilor se mai dau la cuptor pentru 10 minute, atât cât să devină ușor crocante.

Între timp, se taie cârnații în bucăți mici și se trag într-o tigaie încinsă, fără adaos de grăsime. Se lasă să se rumenească până se formează grăsime în tigaie, apoi se adaugă ceapa tocată mărunt. Se amestecă bine cârnații cu ceapa pentru a-și întrepătrunde gusturile. Se lasă la temperat.

Miezul cartofilor scobiți se amestecă cu puțin unt și ceapă verde tocată mărunt. Se adaugă cârnații, brânza sărată ruptă în bucăți mici și cașcavalul răzuit Cu această compoziție se umplu carcasele de cartofi și se pun din nou la cuptor, pentru 10 minute, la 180 de grade Celsius.

Citește și: Cârnăciori armenești cu brânză feta și sos de roșii la cuptor. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 24 ianuarie 2022

Cartofii copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi pot fi serviți ca gustare, simpli, sau cu o lingură de smântână deasupra. Dar pot constitui și garnitura oricărei fripturi.

Pentru mai multe detalii despre modul de preparare al rețetei de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi , dar și pentru a beneficia de sfaturi importante de la chef Nicolai, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Super Neatza”.

Pui cu lapte de cocos și orez. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26 ianuarie 2022... Și frumoasă, și norocoasă. Ramona Olaru a luat tot! S-a ales cu toate produsele de la Freshful by eMAG după provocarea „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x