Antena Căutare

Cătălin Oprișan, un cascador la prinderea micului, la Neatza! „Decât să cadă micul pe jos mai bine mă tăiați pe mână”

Jocurile Olimpice de Carantină au continuat și în această ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, doar că de data aceasta am avut parte de un moment mai mult decât savuros!

În fiecare zi, Răzvan Simion, Dani Oțil, Ramona Olaru și Cătălin Oprișan organizează jocuri pentru cei care se află în carantină. În ediția de azi, simpaticii matinali de la Neatza cu Răzvan și Dani au ales să prindă un măr cu furculița!

JOCURILE OLIMPICE DE CARANTINĂ LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Totuși, concursul nu l-a captivat atât de tare pe Cătălin Oprișan, care a dezvăluit că „n-a mai mâncat mere de când era bebeluș și le mânca împreună cu biscuiți, în 1977”. Totuși, acesta a oferit și soluția salvatoare: micul!

citește și: Video de senzație! Cum arăta Ramona de la Neatza, când era mică! „Tata bea cu prietenii, lua muzicuța și mă punea să dansez Lambada”

Răzvan Simion s-a conformat și a găsit rapid un mic delicios, proaspăt pregătit de Vlăduț.

Cătălin Oprișan, un cascador la prinderea micului, la Neatza! „Decât să cadă micul pe jos mai bine mă tăiați pe mână”

Cătălin Oprișan la Neatza cu Răzvan și Dani

Cătălin Oprișan la Neatza cu Răzvan și Dani

Și uite așa a apărut din nou bucuria în platou, iar Cătălin Oprișan n-a mai rezistat tentației și a făcut adevărate cascadorii pentru a prinde deliciul cu pricina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a făcut spectacol cu prinderea micului în cană, matinalul i-a lăsat pe colegii săi să se ocupe de jocul cu merele, iar el s-a delectat cu multă poftă din micul cu pricina!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu amuzantul moment!

Cu măști și verificarea temperaturii! Cum se vor da examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat... Alexandru Rafila, avertismentul momentului pentru români: „Coronavirusul nu va dispărea în următoarea perioadă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x