Antena Căutare

Ce a trebuit să facă Gabriela Prisăcariu ca să o ceară Dani Oțil de soție. Prin ce peripeții a trecut prezentatorul TV

Dani Oțil și Gabriela Priscăriu formează de 2 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Prezentatorul TV și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe iubita lui, iar pregătirile pentru acest eveniment au fost adevărate peripeții.

Ce a trebuit să facă Gabriela Prisăcariu ca să o ceară Dani Oțil de soție Galerie
Ce a trebuit să facă Gabriela Prisăcariu ca să o ceară Dani Oțil de soție

Dani Oțil a povestit în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" despre momentele și peripețiile pe care le-a trăit înainte să o ceară pe Gabriela de soție.

Relația dintre cei doi este una foarte serioasă, iar recent au împlinit doi ani. Prezentatorul TV este foarte mândru de iubita lui și o răsfață de câte ori are ocazia.

Cererea în căsătorie, cea mai mare peripeție a lui Dani Oțil

Se pare că prezentatorului TV a întâmpinat câteva probleme până a cerut-o pe Gabriela Priscăriu de nevastă. Aceasta a mărturisit că este foarte greu să iei măsura unui inel și să mai fie și una corectă.

Dani l-a întrebat pe Florin Ristei în cadrul emisiunii matinale "Neatza cu Răzvan și Dani" dacă a oferit un inel vreodată în viața lui, iar răspunsul juratului "X Factor a fost unul negativ". Deși a spus că nu a dat un inel, artistul a mărturisit că totuși a încercat să ia mărimea unuia cu ajutorul unei ațe.

Citește și: „Bebeto??”. Dani Oțil și iubita lui și-au pus fanii pe jar cu ultima poză! Ce detaliu s-a văzut

"De patru ori am luat măsura si a fost greșită cu două numere. Am provocat-o pe Gabriela să facă snow carling cu mine, în larg, iar dacă reușește o cer de nevastă, dar nu m-a crezut. A făcut snow carling, însă din cauza acestui lucru a pierdut niște apă și era inelul mare.", a declarat Dani Oțil, amuzat de situație, dar totuși mândru că a reușit să o ceară în căsătorie pe cea mai importantă femeie din viața lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Priscăriu a fost cerută de soție în Mexic, înainte de pandemie, iar momentul a fost unul de-a dreptul emoționant și frumos. Logodnica lui Dani Oțil a primit un inel spectaculos, care i-a bucurat sufletul.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

"Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Click.

Care este motivul pentru care Dani Oțil “nu vrea să facă nunta”

În timpul unui moment "artistic" de dans din cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", prezentatorul TV a mărturisit că motivul pentru care nu vrea să faca nunta este că nu știe să danseze. Gabriela a fost surprinsă de stilul de dans al soțului ei și și-a dorit să imortalizeze momentul remarcabil cu telefonul mobil.

Gabriela, să știi că mă strangeau blugii, dar este și unul dintre motivele pentru care nu facem nuntă, să nu mă fac eu de râs.”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Dani Oțil și iubita lui, motiv de controversă pe Instagram! Fanii i-au criticat imediat: „O să fiți și voi părinți”

Îl puteți urmări pe Dani Oțil în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 8:00, la "Neatza cu Răzvan și Dani", pe Antena 1.

Ce înseamnă un meniu echilibrat, fără să ne privăm de preparatele tradiționale de Crăciun... Rețeta italiană Porchetta, gătită de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x