Antena Căutare

Ce amenzi riscă cei care încalcă regulile în starea de alertă!

De astăzi România intră în stare de alertă cu noi reguli si sancțiuni. Cei care ies în grupuri mai mari de trei persoane sau nu respectă regulile de distanțare socială riscă amenzi între cinci și 25 de mii de lei.

A fost un weekend făra restricții si amenzi, deoarece oamenii nu au mai ținut cont de pandemia de coronavirus si s-au adunat în grupuri mari.

În parcut Herăstrău, sute de tineri s-au strâns la o terasă care livra produse take away. Oamenii, însă, au rămas acolo, deoarece la terasa se afla un Dj care a pus muzica, astfet că au ales să consume produsele chiar acolo. Chiar dacă nimeni nu purta mască și nici un fel de protecție, polițistii nu au putut face nimic deoarece nu au existat măsuri legale.

Persoanele vindecate de coronavirus rămân cu sechele. Medic de urgență: ”Nu poți să mănânci sau să te miști două-trei săptămâni. Durerea necesită sedative!”

Aglomerație mare a fost si în vămi, unde de asemenea, nu s-au respectat măsurile de distanțare socială.

Ce sancțiuni riscă cei care nu respecta regulile

Starea de alertă aduce sancțiuni si restricții, începând de astăzi. Amenzile pornesc de la 500 de lei si poate ajunge până la 2500 de lei. De asemenea, acestea s eaplică si dacă ieși din localitate fără declarațire pe proprie răspundere. Terasele rămân închise în continuare.

Măsurile se impun începând de astăzi, astfel că, orice manifestare cu mai multe persoane va fi sancționată.

Numărul noilor infectati cu noul tip de coronavirus a crescut cu 167 cazuri noi, bilanțul deceselor ajunge la 1107.

Testul sincerității între Lidia Buble și Răzvan Simion "Vezi dacă mă ia gura pe dinainte!"... Cum s-a tuns Donald Trump, păstrând distanțarea socială! Râzi cu lacrimi! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x