Antena Căutare

Ce băieți! Răzvan și Dani s-au jucat cu focul: ”Flavia, ca un băț de chibrit. Odată aprins(ă), nu se mai stinge până...”

Răzvan și Dani s-au pus pe realizat experimente și, de data aceasta s-a lăsat cu laude. Dar și cum analogii dintre cele mai... incendiare!

Răzvan și Dani s-au pus pe realizat experimente și, de data aceasta s-a lăsat cu laude. Dar și cum analogii dintre cele mai... incendiare!

Avem așa: două tacâmuri, un pahar, o cutie de chibrituri și multă voință!

Puneţi două tacâmuri dinţi în dinţi şi introduceţi un băţ de chibrit între dinţii din mijloc din partea concavă. Aşezaţi totul cu susul în jos, pe partea de sus a băţului de chibrit. Este aproape de necrezut, dar furculiţele nu cad, ci stau cu uşurinţă în această poziţie aparent instabilă.

Explicaţia acestui fenomen surprinzător este faptul că centrul de greutate al sistemului este chiar sub punctul de sprijin.

Și ce să vezi? Chiar le-a ieșit! Dar cireașa de pe tort a venit la final, când Dani a găsit comparația perfectă între un băt de chibrit și colega Flavia.

Hop, porumbelul! Flavia, declarație cu emoție pentru colegul Dani: ”M-am simțit perfect în cămașa aia a ta. Mirosea a ti... Răzvan și Dani, decişi să-şi părăsească emisiunea!? Și-au găsit altceva de muncă!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x