Antena Căutare

Ce calități avem, în funcție de anul nașterii. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Numerologul Corina Stratulat ne spune ce planuri și tendințe avem, în funcție de anul nașterii: Persoanele cu numărul șapte sunt talentate, cu viziune, orientate către spiritualitate... Persoanele cu cifra opt sunt responsabile, dornice de realizări mărețe, cu simt de datorie".

trei generatii diferite de barbati Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne explică facptul că există multe asemănări între persoane născute în generații diferite, într-o familie, în funcție de data nașterii. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat ne explică facptul că există multe asemănări între persoane născute în generații diferite, într-o familie, în funcție de data nașterii. Analizând dinamica unei familii, ne putem da seama și de unde apar conflictele într-o familie.

Ce calități avem, în funcție de data nașterii

Persoanele născute în anii 60

Aceste persoane sunt, de regulă, foarte pragmatice. Ei sunt oameni muncitori, care nu s-au ferit de muncă, inclusiv de muncă. Prioritatea lor este să facă bani și să aibă o casă și o mașină, punând foarte mult accent pe câștig. Acești oameni au muncit mai mult fizic.

Citește și: Previziuni numerologice pentru luna martie în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

Persoanele născute în anii 70

Ei sunt oamenii cu viziune, oameni foarte talentați. Aceste persoane s-au orientat mai mult spre zona spiritual și caută mai mult să fie înțelepți, să ia decizii rationale, nu doar bazate pe ce avere strâng și lupta pentru supraviețuire. Pe ei îi ghidează cifra 7.

Persoanele născute în anii 80

Oamenii născuți în anii 80 sunt foarte resposabili și pun preț pe ceea ce și-au asumat ca datorie. Sunt punctuali și își fac mereu treaba. Sunt dornici să realizeze lucruri mari și nu se mulțumesc cu puțin. Ei au și un simț patriotic bine dezvoltat. Sunt oamenii care se dăruiesc celorlalți.

Citește și: Tendințe de beauty pentru primăvara anului 2022. Iată ce trebuie să porți ca să fii în trend

Persoanele născute în anii 90

Aceste persoane sunt cele care au o inteligență peste medie. Apariția cifrei 9 de mai multe ori în codul numerologic ne indică faptul că ei sunt foarte inteșigenți. De asemenea, acești oameni sunt niște idealiști și sunt capabili să se adapteze rapid la alte medii. Cele mai multe conflicte apar între oamenii născuți în anii 60 cu cei născuți în anii 90.

Citește și: Ce este ciclul de 9 ani și cum ne influențează destinul. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie tot ce trebuie să știm

Persoanele născute în anii 2000 - 2009

La schimbarea de secol, apariția cifrei 2 ne duce către parteneriate. De asemenea, ne conduce maim ult să facem cee ace simțim, nu ceea ce gândim. Aceste persoane nu mai sunt atât de focusate pe inovație. Ei sunt total imprevizibili. Aceștia sunt oamenii extremelor.

Persoanele născute în anii 2010 – 2019

Aceștia sunt oameni cu foarte multă sensibilitate. Acești copii sunt ambițioși, încăpățânați și individualiști. Ei vor să fie independenți și să își găsească o direcție în viață. Nu au blocaje care să îi limiteze.

Persoanele născute după 2020

Aceși copii au puterea de vindecare prin cuvântul lor, dar pot să și pună la punct prin cuvintele lor un om care le face rău. Ei sunt fragili și reacționează la orice. Aceste persoane pot deveni ușor agresive. De asemenea, ei reacționează imediat.

Este important să ca fiecare dintre noi să își analizeze familia și să vedem cum analizează fiecare viața.

Tajine de pui și paella cu pui și chorizo. Rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 martie 2022... Rețetă de prăjitură cu mălai și portocale, preparată de Andra Iliaș la Super Neatza, 11 februarie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x