Antena Căutare

Ce cupluri sunt predestinate să rămână împreună. Corina Stratulat ne spune ce trebuie să facem în funcție de vibrația interioară

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre cuplurile care sunt predestinate să râmână împreună, cât și despre cele care vor întâmpinat probleme ce pot duce la o ruptură definitivă.

O mireasa și un mire care se țin în brațe Galerie
Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre cuplurile care sunt predestinate să râmână împreună | Shutterstock

Astăzi, numerologul Corina Stratulat a vorbit despre familie și cifra destinului. Din data de naștere, pentru că pe ea o analizăm în momentul în care vorbim despre numerologie, obținem această cifră a destinului. Pentru a obține cifra destului trebuie să facem un simplu calcul matematic, iar în funcție de aceasta ne putem da seama dacă suntem în relația potrivită.

Cifra destinului se calculează făcând suma datei noastre de naștere. Așadar, pentru el care este născut pe 03.06.1993 cifra de destin este 4, iar pentru cineva ea care este născută în data de 03.12.1994 cifra destinului este 2, calculându-le împreună iese cifra 6, cifra familiei, a echilibrului și a armoniei.

Ce cupluri sunt predestinate să rămână împreună

Atunci când ne calculăm cifra destinului, trebuie să o calculăm și pe cea a partenerului de viață pentru a ne da seama dacă relația este una puternică. Cifra destinului este un indicator atunci când analizăm o relație, toate cifrele din data noastră de naștere ne dă informații despre vibrația interioară.

Dacă combinația de cifre dintre el și ea este 1 și 5, relația este una plină de pasiune. Cifrele sunt foarte independente, au foarte multă inițiativă și sunt în acțiune, e clar că va fi o relație pasională, dar împreună se armonizează și ajung la cifra 6.

Citește și: Calități cheie în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat ne spune care sunt punctele noastre forte

Pentru combinația 3 și 3 există foarte mult compatibilitate, ei nu se vor plictisi niciodată, sunt foarte curioși și au foarte multe activități chiar și cu prietenii, dar împreună ajungând la 6 sunt echilibrați. Este clar o relație în care nu ne plictisim!

Combinația 2 și 4 vine cu multă sensibilitate, emoție, destul de mult romantism. Exista tendința de realiza o anumită dependență de partenerul din cuplu, dar sunt prezente și mai multe frici. 2 și 4 își vor realiza mereu un confort al lor, familia lor în care ei se simt cu adevărat bine.

Cupluri care vor avea parte de provocări

Provocările apar destul de rapid în momentul în care combinația de cele două cifre ajunge la 7. Această cifră înseamnă înțelepciune, evoluție, tendința către perfecțiune, lucrurile acestea într-o relație pot provoca probleme. Pot exista destul de multe situații dificile și au de muncă cei care se află într-o astfel de relație. Nu înseamnă că nu pot reuși să trăiască împreună, ci au de trecut peste foarte multe provocări și trebuie să depună mai mult efort.

Cifrele 2 și 5, 3 și 4, 1 și 6 nu sunt în echilibru total, iar pentru a obține relația perfectă este nevoie de multă răbdare, atenție și grijă din partea amândurora.

Citește și: Ce job-uri ni se potrivesc în funcție de cifra destinului. Corina Stratulat spune cum ne influențează numerologia în profesie

Relația ideală o construim, dar ține în mare parte de noi. Succesul în viața de cuplu vine din propriul echilibru, lucru pentru care trebuie să ne autocunoaștem. Nu există o rețetă specială pentru cuplul perfect, însă există eforturi care pot duce la o relație fericită și lungă.

Prima reacție a Cristinei Ciobănașu când a ascultat în premieră piesa lui Vlad Gherman. Artistul a dezvăluit totul... Horoscopul zilei 30 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x