Antena Căutare

Ce este ciclul de 9 ani și cum ne influențează destinul. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie tot ce trebuie să știm

Numerologul Corina Stratulat ne spunecând este momentul să facem schimbări în viață, în funcție de vârstă: Analiză ciclului de nou ani ne oferă posibilitatea să înțelegem când este momentul potrivit să schimbăm locul de muncă sau să ne căsătorim.

numere pe fundal albastru Galerie
Orice om evoluează în viața lui și prin numerologie putem identifica și ciclurile de evoluție ale unei persoane. Viața fiecărui om se desfășoară în mai multe cicluri evolutive. Fiecare om are un ciclu de 7 ani, de 9 ani și de 12 ani. | Profimedia

Orice om evoluează în viața lui și prin numerologie putem identifica și ciclurile de evoluție ale unei persoane. Viața fiecărui om se desfășoară în mai multe cicluri evolutive. Fiecare om are un ciclu de 7 ani, de 9 ani și de 12 ani.

Fiecare ciclu e diferit și o dată cu începutul unui nou ciclu, se fac schimbări semnificative în viața unei persoane. Prin calcularea castor cicluri putem să vedem care e fiecare etapă și care e vibrația sub care ne aflăm.

Ce este ciclul de 9 ani și ce se întâmplă în fiecare an, în funcție de vibrație

Trebuie să facem un tabel cu 9 etape, de la 1 la 9. În căsuța cu 1 punem data la care ne-am născut și continuăm în fiecare căsuță cu următorii 8 ani. Aceste cicluri se calculează începând de la anul nașterii, nu anul caledaristic curent. Cele mai multe transformări apar la 8 ani, la 17, la 26, la 35.

Citește și: Ce nu știm despre copilul nostru, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi

Trebuie să aflăm ce înseamnă fiecare etapă. Vibrația 1 semnifică un nou început. Fiecare început vine cu mult curaj și îndrăzneală. E momentul să luăm decizii și să începem noi proiecte.

În schimb, când suntem în perioade cu vibrația 2, știm despre această vibrație că ne duce în zona emoțiilor, în zona relațiilor. Astfel, prioritatea noastră este să echilibrăm relațiile din viața noastră. Aici nu e strict vorba de relația de cuplu, ci de toate relațiile pe care le avem. Problemele în anul cu vibrația 2 vin prin relații și de aceea trebuie să ne preocupe mai mult acest aspect.

În anii cu vibrație 3, la 21 sau la 29 de ani, trebuie să ne ocupăm de mai mult studiu. E posibil să începem să studiem domenii noi. De asemenea, atuci când învățăm lucruri, ne vom conecta și cu alți oameni. E important să nu rămânem închiși și să socializăm foarte mult.

În anii cu vibrație 4 este foarte importantă stabilitatea. Dacă există dezichilibre pe toate planurile și nu am consolidat nimic, practic aici se dărâmă totul, în special sănătatea. În acest an ne putem modela corpul.

Anii cu vibrația 5 sunt anii care aduc schimbări și eliberare. De-a lungul timpului acumulăm tot felul de lucruri care nu ne mai sunt de folos sau intrăm într-o zonă de confort. În anul cu vibrație 5 e timpul să faci acele schimbări care duc și la progres. În acest an e foarte importantă stima de sine și încrederea.

În anii cu vibrație 6 se pune accent pe relația de cuplu și relațiile de familie. E timpul să luăm decizii importante cu persoanele cu care formăm un cuplu, fie că e vorba de căsătorie sau despărțire.

Citește și: Previziuni numerologice pentru luna martie în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

În anii cu vibrație 7 evoluăm și putem deveni experți în domeniul în care am lucrat până atunci și ne preocupăm de latura spirituală.

În anii cu vibrația 8 ajungem cel mai sus în ierarhie, avem putere socială și câștigăm mai mulți bani, dacă am fost corecți până atunci. Dacă nu, riscăm să pierdem tot și falimentul e aproape.

În anii cu vibrație 9 are loc o închidere doar pentru a începe o nouă etapă. E posibil să ne simțim obosiți și o să avem nevoie de odihnă.

Supă din rasol de vită cu multe legume. Rețeta lui Chef Nicolai Tand la Super Neatza, 9 martie 2022.... Supă cremă de ardei capia. Rețetă de post preparată de Chef Radu Darie la Super Neatza, 10 martie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x