Antena Căutare

Ce faci când cineva din familie e infectat cu coronavirus! Sfatul medicului Adrian Marinescu

Un reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a stat de vorbă cu medicul Andrian Marinescu pentru a afla ce trebuie să facem dacă o persoană din familie este infectată cu noul coronavirus.

Peste trei milioane de persoane din întreaga lume au fost depistate pozitive cu noul coronavirus. Uite ce trebuie să faci dacă o persoană apropiată este confirmată cu virusul letal.

Specialiștii estimează că aproximativ 70% din populație va fi infectată cu noul coronavirus și este important să știm cum trebuie să procedăm atunci când o persoană din familie este confirmată cu Covid-19.

citește și: „Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

CE FACI CÂND CINEVA DIN FAMILIE E INFECTAT CU CORONAVIRUS

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a mers la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” pentru a vorbi cu medical Adrian Marinescu, pentru a afla ce trebuie să facem în cazul în care o persoană apropiată este testată pozitiv cu noul coronavirus.

Ce faci când cineva din familie e infectat cu coronavirus! Sfatul medicului Adrian Marinescu

Ce se întâmplă dacă un apropiat e confirmat cu Covid-19

Ce se întâmplă dacă un apropiat e confirmat cu Covid-19

Medic primar în boli infecțioase, acesta a dezvăluit că toate persoanele din România infectate cu Covid-19 vor fi internate pentru a sta sub strictă observație medicală, iar cei din families au de la locul de muncă se vor afla în anchetă epidemiologică.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Acest lucru presupune izolarea la domiciliu și testarea, în cazul în care apar simptome specifice de Covid-19.

Doctorul susține că transmiterea la nivel comunitar în România este deocamdată la un nivel restrâns și motivele de îngrijorare există doar în cazul în care apar simptome.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Cel mai tare film de acțiune din 2020 e făcut de indieni cu imaginație! Ce face eroul din Baaghi 3... Un bătrân a confundat extinctorul cu dozatorul de dezinfectant! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x