Antena Căutare

Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data nașterii și vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat explică

Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne enervează la cei din jur, în funcție de vibrația interioară. Specialista noastră în numerologie a lansat pe 1 octombrie cursul ”Mama și Copilul”.

femeie machiata cu albastra si body painting tine ochii inchisi si mainile in semn de rugaciune Galerie
Pentru a afla mai multe, ne ghidăm după vibrația interioară. Aceasta se calculează făcând suna cifrelor din data de naștere, doar ziua nașterii, și vom obține cifre de la 1 la 9 | Shutterstock

Atunci când ne enervăm foarte des, nu ne dăm mereu seama care e tema ascunsă, care e sursa. Atunci când analizăm numerologic, ne putem da seama de intențiile unei persoane și cum ea acționează fără să conștientizeze.

Pentru a afla mai multe, ne ghidăm după vibrația interioară. Aceasta se calculează făcând suna cifrelor din data de naștere, doar ziua nașterii, și vom obține cifre de la 1 la 9

Vibrația interioară 1

Cei cu vibrația interioară 1 sunt tot timpul pe fugă, se grăbesc și apare și un egoism. Toate acestea îi fac pe cei din jur să se enerveze.

Vibrația interioară 2

Persoanele născute pe 2, 11, 20 și 29 dau dovadă de multă sensibilitate. Ei se pot supăra din orice și nu acționează întotdeauna logic, luând decizii emoționale.

Citește și: Previziuni pentru anul 2022 oferite de un celebru numerolog. Ce semnificație are anul și care sunt predicțiile

Vibrația interioară 3

Cei care au vibrația interioară 3, născuți pe 3, 12, 21, 30, au tendința să mintă foarte mult, enervându-I astfel pe cei din jur. De asemenea, ei pot fi extrem de superficiali și dezordonați. Îți lasă mereu lucrurile împrăștiate peste tot.

Vibrația interioară 4

Oamenii care au vibrația interioară 4 sunt extrem de muncitori încât uită se mai și relaxeze și distreze, iar acest lucru poate deveni enervant pentru cei din jur. Ei au un program foarte bine stabilit din care îi scoți cu greu. Sunt foarte rigizi.

Vibrația interioară 5

Cei cu vibrația interioară 5, născuți pe 5, 14, 23, nu prea obișnuiesc să ia lucrurile în serios. Mai mult decât atât, nu sunt adepții respectării regulilor și batjocoresc tradițiile.

Vibrația interioară 6

Persoanele născute pe 6, 15, 24 au vibrația interioară 6, iar de regulă ei îi enervează pe cei din jur pentru că îi sufocă cu o grijă ieșită din comun. De asemenea, un alt motiv de supărare este și zgârcenia lor pentru că aceștia se gândesc mereu la bani.

Citește și: Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește noi informații

Vibrația interioară 7

Cei cu vibrația interioară 7, născuți pe 7, 16, 25, sunt extrem de critici și cicălitori. Mai mult decât atât, aceștia obișnuiesc să îi trateze pe cei din jur cu superioritate.

Vibrația interioară 8

Oamenii cu vibrația interioară 8, născuți pe 8, 17, 26 tind să controleze tot ce se întâmplă în jurul lor. Dacă lucrurile nu ies așa cum au planificat, sunt extrem de răzbunători.

Vibrația interioară 9

Persoanele născute pe 9, 18, 27 au vibrația interioară 9 și îi tratează pe cei din jur cu superioritate, cu greu ajungi la nasul lor. Ei au impresia că le știu pe toate și îi enervează pe cei din jur.

Rețetă preparată de Nicolai Tand la Super Neatza, 12 octombrie 2021. Frigărui de vită cu cașcaval și varză de Bruxelles ... Rețeta zilei preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 13 octombrie 2021. Curry Udon Noodle cu pui și ciuperci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x