Antena Căutare

Ce reguli au magazinele, în starea de alertă! Ce trebuie să faci dacă mergi la shopping

Ieșirea din starea de urgență i-a găsit pe unii dintre români dornici de cumpărăturile din magazine, iar pe alții extrem de chibzuiți. Află din materialul celor de la Neatza cu Răzvan și Dani ce trebuie să faci dacă vrei să mergi la shopping în perioada următoare.

Conform unor sondaje realizate recent, românii au suferit mult de pe urma izolării la domiciliu. Epidemia de coronavirus i-a făcut pe mulți să resimtă din plin statul acasă, așa că shoppingul din magazine a fost înlocuit cu cel online.

REGULI IMPUSE DE MAGAZINE, ÎN STAREA DE ALERTĂ

Potrivit datelor, brandurile de articole vestimentare sau cosmetice au înregistrat creșteri ale vânzărilor de până la 200%!

citește și: Când se deschid mall-urile în România. Raed Arafat, o nouă reacție fermă: ”Nu vreau să-mi asum eu niște lucruri!”

Un reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a stat de vorbă cu românii aflați la cumpărături pentru a afla pe ce dau aceștia banii și cât de mult le-a lipsit shoppingul, în perioada izolării la domiciliu.

Ce reguli au magazinele, în starea de alertă! Ce trebuie să faci dacă mergi la shopping

Ce trebuie să faci dacă mergi la shopping

Ce trebuie să faci dacă mergi la shopping

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Înainte de intrarea în magazin, clienților li se măsoară temperatura și li se oferă gel dezinfectant. Accesul în locație se face limitând numărul de persoane și păstrând distanțarea socială.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli ce restricții există în continuare la magazine și ce reguli trebuie să respecți, dacă mergi la cumpărături!

Imagini interzise cardiacilor! Ramona, mișcări sexy la antrenamentul Dianei Stejereanu, la Neatza: „Nu iau poziția de co... Truc de pus bani deoparte! Un miliardar al planetei a dezvăluit secretul ca să faci rapid avere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x