Antena Căutare

Atenție, amenzi usturătoare la picnic! Ce reguli trebuie să respecți, ca să nu primești amendă |Video

Amenzi usturătoare pentru cei care încalcă regulile la picnic. Acestea pornesc de la câteva sute și ajung la câteva mii de lei. Ce reguli trebuie să respecți la iarba verde.

Amenzi usturătoare pentru cei care încalcă regulile la picnic. Ce nu este voie să facem pentru a evita amenzile, ne-a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Dani Oțil, surprins de sexy-mămici! Trei dintre semifinaliste și-au demonstrat calitătile și abilitătile sportive. Vedeți cum s-au descurcat Cristina, Miruna și Isa! |Video

Picnicul pe iarbă nu este posibil, deoarece există o lege a picnicului. Avocatul spune că administratorii unor zone verzi, cum sunt parcurile, ar trebui să organizeze zone speciale pentru picnic, unde ar trebui să existe niște pancarte clare pentru a se știi unde se pot organiza astfel de evenimente.

Raed Arafat, declarații importante despre pandemie, în direct la "Neatza": "Putem să ajungem la o situație chiar mai gravă decât situația care a fost"

De asemenea, avocatul mai susține că exista și excepții apărute în Monitorul Oficial, pe data de 29 mai, in care se specifică faptul că este interzis picnicul în curtea muzeelor sau a galeriilro de artă, chiar dacă parte absurda aceasta lege, ea exista iar amenzile sunt foarte mari pentru cei care le încalcă.

Amenda poate ajunge pâna la 50 de mii de lei, iar administratorii zonelor au obligatia de a amenaja grătarele, dar si să amplaseze coșuri de gunoi în astfel de zone.

Horoscopul zilei, 9 iunie 2020. Azi suntem dispuși să-i ajutăm pe ceilalți, dar fără să ne implicăm emoțional |VIDEO

Un alt aspect care trebuie cunoscut de către cetățeni este faptul că în zonele de pădure este interzisă hrănirea animalelor sălbatice. O astfel de acțiune se pedepsește contavențional cu amendă de pană la 500 de lei.

În aer liber trebuie să se țină cont și de păstrarea liniștii. De exemplu muzica data prea tare, care ar putea sa-i deranjeze pe ceilalți cetățeni. Acest lucru ar putea fi amendat cu câteva sute de lei.

Semifinale, "Cea mai sexy mămică"! Provocarea celor cinci secunde cu Cristina, Miruna și Isa! |VIDEO

O altă contraventie ar fi dacă alegem să facem foc în loc nepermis. Contracvenția ar putea ajunge la suma de 5 mii de lei, conform declarațiilor avocatului.

De asemenea interzise sunt si băile în lacuri sau râuri și nici să se foloseasca detergenți care ar putea polua mediul înconjurator, nu este permis.

Aflați mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neazta cu Razvan și Dani.

Raed Arafat, declarații importante despre pandemie, în direct la "Neatza": "Putem să ajungem la o situați... "Cea mai sexy mămică", semifinalistele de azi Andreea, Zina și Adina! Proba sportivă pentru cele trei sexy-măm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x