Antena Căutare

Ce schimbare de look și-a făcut Ramona Olaru: „Trebuia să leșinați la cum m-am tuns”

Ramona Olaru și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Vecina de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani a apărut cu breton.

Ce schimbare de look și-a făcut Ramona Olaru: „Trebuia să leșinați la cum m-am tuns” Galerie
Ramona Olaru și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look

Ramona Olaru a apărut la Neatza cu Răzvan și Dani având breton. Vedeta a ținut să precizeze că a avut parte de o schimbare de look, atrâgându-le atenția lui Dani și lui Răzvan: „Trebuia să leșinați la cum m-am tuns”, le-a spus Ramona. „Aaa, ți-ai făcut breton”, a remarcat Răzvan Simion. Într-o fustă scurtă cu buline și cu noua schimbare la păr, Ramona Olaru a atras toate privirile.

Ramona Olaru a postat o fotografie și pe contul său de Instagram, imagine la care fanii au comentat imediat. Ramona Olaru a fost complimentată d eur,ăritorii ei d epe rețelele sociale: „Superbă!”, „Senzațional de frumoasă”, „Cât de bine îți stă”, sunt câteva dintre complimentele pe care Ramona le-a primit după ce a apărut în spațiul public cu breton. Ținuta decoltată pe care a purtat-o Ramona, îi scoate la iveală o parte din tatuaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a sărbătorit Ramona Olaru de Dragobete

Ramona Olaru a dezvăluit în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" cu cine și-a petrecut ziua de 24 decembrie, una dintre cele mai importante zile pentru românii îndrăgostiți. Aceasta a mărturisit faptul că a stat toată ziua acasă cu pisica sa și s-a relaxat, semn că nu mai există în viața sa niciun bărbat.

"Cu pisi, pentru că pe el îl iubesc cel mai mult din tot ce există în jurul meu. După urmați voi și nu puteam să petrec cu voi, îți dai seama.", a spus frumoasa blondină, vizibil dezămăgită, dar fericită că a avut timp pentru ea.

Deși nu a avut un partener cu care să petreacă cele mai superbe momente, Ramona Olaru a atras toate privirile de Dragobete cu apariția sa sexy din mediul online, unde a publicat o fotografie ce a încins atmosfera de pe Instagram și nu a lăsat loc imaginației.

Citește și: Ramona Olaru, într-o rochie cu crăpătură abisalaă. Fotografia care a atras atenția tuturor

"Cam prea romantică de ziua îndrăgostiților pe românește! :)) Și azi îmi declar dragostea necondiționată!", a adăugat asistenta TV la descrierea fotografiei, prin care dă de înțeles că este din nou singură, iar în viața sa amoroasă nu mai există nicio prezență masculină.

Ce tatuaje are Ramona Olaru

Ramona Olaru a dezvăluit că are 28 de tatuaje. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că și-a făcut câte 7 tatuaje, având în vedere că este născută pe 7 iulie și consideră că acesta este un număr norocos pentru ea.

Pe lângă faptul că este adepta ținutelor provocatoare, Ramona Olaru este o fană înrăită a tatuajelor, iar acest lucru îl putem observa din fotografiile sale publicate în mediul online, cât și din aparițiile sale televizate.

Asistenta TV are două tatuaje pe spate, între care o propoziție și o mână care "împarte" steluțe. Cel de-al treilea tatuaj este o inimioară pe care Ramona a ales să o aibă pe interiorul degetului inelar, semn că deși nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, crede în continuare în iubire adevărată.

Salată de somon marinat cu legume și smântână, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Rețetă de chec în straturi cu glazură de ciocolată albă, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x