Antena Căutare

Ce schimbări apar în viața unei femei după ce naște, în funcție de vibrația interioară.Numerologul Corina Stratulat ne spune totul

Numerologul Corina Stratulat ne spune ce tendințe apar la femei după naștere, în funcție de vibrația lor interioară: "Femeile își pot schimba starea de spirit sau comportamentul... Vor să se descurce singure cu tot."

colaj numere si mama cu bebe Galerie
O femeie, imediat după ce naște, se confruntă cu diferite stări emoționale și schimbări fizice. Aceste caracteristici sunt prezente la o femeie și înainte de a naște, dar ele se amplifică atunci când intră în rolul de mame. | Profimedia/Shutterstock

O femeie, imediat după ce naște, se confruntă cu diferite stări emoționale și schimbări fizice. Aceste caracteristici sunt prezente la o femeie și înainte de a naște, dar ele se amplifică atunci când intră în rolul de mame.

Rolul de mama le face pe unele femei să își ducă la extreme unele reacții, dar cel mai important este să afle din timp cum se manifestă aceste stări pentru a putea să evităm eventualele conflicte. Prin numerologie putem afla exact la ce stări sunt predispose unele mămici după ce nasc, în funcție de vibrația interioară.

Vibrația interioară se calculează însumând numerele din data nașterii până ajungem la o singură cifră.

Ce schimbări apar pentru femei după ce devin mame

Vibrația interioară 1

Aceste mămici își doresc să se descurce singure cu tot. Își pun în spate această povară, presiune, spunând că doar ele pot și doar ele reușesc să facă lucrurile cel mai bine. Din această cauză, ele îi pot exclude pe cei din jur care vor să ajute, cum ar fi tații copiilor.

Vibrația interioară 2

Persoanele cu acest tip de vibrație interioară sunt mai sensibile, trăiesc totul prin intermediul emoțiilor. Ele simt că fricile lor se amplifică atunci când devin mame. De asemenea, și emoțiile de amplifică foarte mult și aceste mămici au nevoie de sprijin. Ele pot deveni agresive când vine vorba de siguranța copilului.

Vibrația interioară 3

Femeile care au vibrația interioară 3 sunt foarte creative, dar au tendința de a fi mai împrăștiate. Ele vor încerca să facă de toate și nu se vor putea relaxa. Aceste mămici nu își dau voie să se plictisească.

Citește și: Soluțiile în cazul certurilor din cuplu, în funcție de vibrația interioară. Ce sfaturi ne oferă numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 4

Aceste femei sunt foarte disciplinate și muncitoare. Ele prefer ideea de a avea un program, să aibă o rutină, să știe clar ce se întâmplă într-o zi. Copilul vine cu foarte multe schimbări și suferă foarte mult dacă nu reușesc să stabilească un program sigur.

Vibrația interioară 5

Mămicile cu vibrația interioară 5 se tem că își pierd libertatea. Prin urmare, dacă vrem să le ajutăm, ar fi bine să le sunăm sau să le vizităm mai des. Ele au nevoie de prieteni și familie pentru a socializa.

Vibrația interioară 6

Femeile cu vibrația interioară 6 își intră imediat în rolul de mame și se simt ca peștele în apă. Ele sunt foarte protectoare și își ocrotesc copiii, dar la unele aceste griji pot atinge cote maxime. De aceea, se pot îmbolnăvi din cauza grijilor.

Vibrația interioară 7

Aceste femei au tendința de a deveni mame perfecte. Este mult mai important să fie atente la nevoile de zi cu zi ale copilului. Ele investesc în cele mai scumpe produse pentru bebelușii lor.

Citește și: Care sunt principalele calități ale unei femei în funcție de vibrația interioară. Ce spune numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 8

Mamele cu această vibrație interioară au un spirit de sacrificiu, sunt femei cu un simț de datorie foarte mare pentru cei dragi și familie. Fără să își dea seama, ele renunță la plăcerile lor personale, se anulează.

Vibrația interioară 9

Aceste femei își doresc foarte mult să evolueze și vor căuta să aibă și copilul lor o evoluție extraordinară și vor insista pe educație. Uneori acest lucru poate fi o presiune prea mare.

Tartă cu orez cu lapte și sos caramel sărat cu fructe. Rețeta lui Chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 februarie 2022... Gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x