Antena Căutare

Ce simbolizează geaca de piele, purtată de Marcel Vela! Ministrul Afacerilor Interne: „De când a început situația de criză înnoptez la minister”

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, i-a obișnuit pe români ca în multe dintre aparițiile sale televizate să poarte o geacă de piele specială, ce a captat imediat atenția tuturor.

Nu mai este o surpriză faptul că Marcel Vela apare, de cele mai multe ori, cu o geacă de piele ce a devenit celebră în România. Mai mult decât atât, internauții nu au ratat ocazia de-a stârni adevărate polemici pe seama acestui obiect vestimentar, devenit extrem de popular pe timpul situației de criză din România.

MARCEL VELA ȘI GEACA DE PIELE, DETALII NEȘTIUTE

Care este secretul din spatele acestui obiect vestimentar, ce a stârnit o adevărată modă? Marcel Vela a dezvăluit totul, în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani:

„Am fost în Republica Moldova cu ajutoare și am fost cu geaca. Am urmărit vremea, am văzut că o să fie destul de răcoare și am mers cu geaca. Am fost uimit să văd că și în Chișinău se știa de geaca mea și până la urmă am luat totul ca pe un compliment.

citește și: Marcel Vela, viață de film! A făcut accident cu elicopterul, a fost primar 12 ani și este acum al doilea om în stat! Detalii neștiute despre ministrul Afacerilor Interne

Fiindcă geaca în sine, sau simbolul ei, este acela de-a te proteja când ești în acțiune, în luptă, într-un eveniment complicat și noi suntem într-un război, din păcate, cu un inamic perfid, periculos, care face toate aceste necazuri oamenilor, la nivel global.

Ce simbolizează geaca de piele, purtată de Marcel Vela! Ministrul Afacerilor Interne: „De când a început situația de criză înnoptez la minister”

Geaca de piele a lui Marcel Vela, detalii neștiute de români

Geaca de piele a lui Marcel Vela, detalii neștiute de români

Adică, suntem în situația în care a proteja sănătatea este esențial, așa că trebuie să mergem în zone carantine, am fost la frontieră de multe ori și nu puteam să merg în cămașă sau în costum cu cravată ca să văd cine trece frontieră.

citește și: Putem ieși din oraș după data de 15 mai? Răspunsul lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne

Acțiunile acestea rapide au făcut ca geaca din garderoba mea, pe care o țin la minister, pentru că de când a început situația de urgență, de multe ori înnoptez aici, la minister, să fie foarte de folos, nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere al eficienței de mișcare.

citește și: Marcel Vela și „secretul din spatele gecii de piele”! Ministrul, pregătit să înceapă o nouă modă: „Este ACEA geacă! Hulită de unii, iubită de alții. Ce face acum?”

Nu am dorit să fac un brand, dar cred că nu ar fi rău să înregistrez la OSIM geaca Vela”, a dezvăluit ministrul Marcel Vela, pentru cei de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne!

Marcel Vela, viață de film! A făcut accident cu elicopterul, a fost primar 12 ani și este acum al doilea om în stat! Det... Dezvăluirea momentului! Adda și Cătălin, pregătiți să participe iar la Asia Express! Care este motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x