Căutare Live

Ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, dintr-un magazin pescăresc ne oferă detalii despre ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește.

Tipuri de pește recomandat de specialiști pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește

Sâmbătă 21 noiembrie 2020 este prima zi cu dezlegare la pește din postul Crăciunului, iar Marian Duță, în direct dintr-un magazin pescăresc ne spune ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru creșterea imunității în sezonul rece.

Peștele conține vitamine, minerale și nutrienți care ajută la creșterea imunității.

Ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește și o mai bună funcționare a organismului.

Calcanul de marea neagră și bibanul sunt printre cele mai recomandate specii de pește de pe la noi pentru o mai bună funcționare a organismului.

Însă pe lângă speciile de pește să nu uităm și de fructele de mare cu multiple beneficii asupra sănătății organismului, cum ar fi: caracatița și creveții.

Ceea ce mulți nu știu, este că fructele de mare sunt considerate alimente de post, acestea neavând sânge precum carnea animală și peștele.

Citește și: Rețete cu pește. Șapte rețete cu șapte sortimente de pește, perfecte pentru zilele din post cu dezlegare la pește.

Ce putem prepara din fructele de mare și din pește?

Putem folosi fructele de mare la diverse rețete de post cum ar fi: midii în sos de vin cu usturoi și verdeață, midii în sos de roșii, caracatiță.

La mare căutare este rețeta de zacuscă de pește foarte bună de servit în zilele de post cu dezlegare la pește, dar și salatele de icre mult apreciate pe platourile cu aperitive.

Postul Crăciunului este un post mai ușor pentru că în fiecare sâmbătă și duminică, dar și în zilele de sărbători bisericești este dezlegare la preparatele din pește.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Pentru a afla de unde puteți achiziționa mai multe specii de pește recomandate de specialiști pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește, accesați materialul video de mai sus!

Prognoză meteo 19 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzva...
Ultimele știri