Antena Căutare

Dani Oțil, surprins de sexy-mămici! Trei dintre semifinaliste și-au demonstrat calitătile și abilitătile sportive. Vedeți cum s-au descurcat Cristina, Miruna și Isa! |Video

Semifinalele pentru cea mai sexy mămică au început de azi la "Neatza". Trei dintre sexy-mămicile semifinaliste au fost prezente în platou pentru a demonstra că merită să câștige marele titlu.

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost alături de trei participante la concursul ”Cea mai sexy mămică” si ne-au prezintă un antrenament coapse și fesieri.

Cea mai sexy mămică, semifinalele. Provocarea celor Cinci secunde cu Cristina, Miruna și Isa

Dar înainte de antrenamentul celor trei mămici, Dani a stat de vorbă cu fiecare în parte.

Sexy mămica Cristina l-a surprins pe Dani când și-a exprimat bucuria de a se afla în platoul de la Neatza.

"E foarte frumos. E mai mare decât m-aș fi așteptat,"a declarat sexy-mămica Cristina, lăsând o portița de interpretare în mintea jucăușă a matinalului Dani, care a replicat imediat: "N-am auzit în viața mea: este mai mare decât m-am așteptat. Doamne, ai avut noroc," a replicat carismaticul prezentator.

Seya cântă melodia Loca, la Neatza cu Răzvan și Dani

Urmăriți mai multe despre cele trei semifinaliste, prezente astăzi în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", și vedeți tototdată cum s-au descurcat cele trei sexy-mămici, Cristina, Miruna și Isa, accesând clipul video de mai sus.

Bella Santiago lansează melodia Good Lovin: M-am inspirat dintr-o piesă din preselecțiile X Factor... Semifinale, "Cea mai sexy mămică"! Provocarea celor cinci secunde cu Cristina, Miruna și Isa! |VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x