Căutare Live

Concurs de pizza între matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cine a primit notă maximă de la Vlăduț?

Provocare marca Neatza! Răzvan Simion, Dani Oțil, Ramona Olaru și Florin Ristei fac pizza. Uite cine va câștiga concursul.

Pizza matinalilor

Pentru că la momentul actual, bucătăria lui Vlăduț s-a mutat într-o pizzerie de la Promenada Mall, carismaticii matinali au fost provocați să prepare pizza.

Cum era de așteptat, spiritele s-au încins, iar matinalii, plini de haz, după cum îi știm, s-au întrecut în a prepara pizza, care mai de care mai gustoasă și mai aspectuoasă.

Răzvan Simion: Eu fac o pizza delicată, așa ca mine la 40 de ani, ușor de rănit!

Ramona Olaru a ales să prepare Pizza Diavola, preferata ei, pe care a reinterpretat-o după bunul plac.

Florin Ristei a preparat o pizza ovală, cu măsline, pentru care și-a dat singur nota 10.

Important este să îți placă ce ai făcut, l-a încurajat Vlăduț.

Dani a ales să prepare Pizza sărăciei, o simplă pizza cu brânză. Însă s-a dovedit a fi o pizza mai nobilă după cum a observat vlăduț, pentru că a folosit o brânză gorgonzola, nu foarte ieftină.

Citește și: Pizza de casă. Rețeta incredibil de gustoasă din bella Italia

Concursul de preparat pizza s-a desfășurat sub atenta îndrumare a lui Vlăduț, care a desemnat și câștigătorul concursului.

Urmăriți clipul de mai jos pentru a nu pierde momentele savuroase, pline de haz din timpul concursului, dar și pentru a afla cine a câștigat detașat, atât prin aspectul pizzaei, cât și al gustului:

Râzi pe săturate. Cum se joacă hora în pandemie păstrând distanțarea socială |Video... Cheluțu lui Dorian Popa a înotat la propriu, în emisiunea Neatza. Ascultă piesa fenomen a artistului | Video...
Ultimele știri