Căutare Live

Când vom avea voie să ieșim din case. Doctor Adrian Marinescu: ”După Paște, dacă vor fi respectate regulile, lucrurile vor începe să se așeze, vom învăța să conviețuim cu virusul!”

Urmează săptămâni dificile în România, din cauza epidemiei de coronavirus, dar lucrurile se vor așeza după Paște, în cazul în care românii vor respecta recomandările autorităților, potrivit medicului Adrian Marinescu. 

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, a declarat că lucrurile vor începe să se așeze după Paște.

”Cei mai mulți suntem în categoria rezonabililor, dar cred că se vede luminița de la capătul tunelului și nu pentru că suntem optimiști, ci pentru că există niște calcule. Vor fi niște săptămâni grele, într-adevăr, dar după Paște, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum s-a spus, să nu existe vreun derapaj, lucrurile vor începe să se așeze. Va fi momentul în care vom învăța să conviețuim cu virusul. Dacă vor exista mai puține îmbolnăviri, atunci măsurile restrictive de acum se vor relaxa.”, a declarat medicul Andrei Marinescu.

Ultimă oră! Cinci noi decese cauzate de COVID-19! Bilanțul a ajuns la 156! Numărul cazurilor de îmbolnăvire, în 24 de ore, este în scădere

De asemenea, el a explicat că românii ar trebui să rămână cu anumite deprinderi în urma acestei pandemii.

”Sper să învățăm ce a fost în lunile acestea și să fim bine. Cred că la anul vom ști mai bine să facem anumite lucruri, să ne spălăm pe mâini, să ne vaccinăm, dacă va exista un vaccin. Și nu doar pentru o pandemie, ci și pentru gripă. Au existat 200 de morți de gripă. Nu trebuie să uităm”, a mai explicat el.

O nouă descoperire terifiantă despre COVID-19! Cum distruge creierul pacienților. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! - FOTO

Ce alte precizări a mai făcut despre coronavirus, află în clipul de mai sus!

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2020. Berbecii, ghinioniștii zodiacului. Problemele cu banii le dau mari bătăi de cap... Ne așteaptă noi restricții?! Oamenii care se adună în locuințe, pentru masa de Paște, pedepsiți drastic, în Austria...
Ultimele știri