Antena Căutare

Cu dieta-fulger slăbeşti rapid după sărbători! Ce trebuie să faci

Masa bogata de Crăciun pune probleme tuturor românilor, pentru că este un prilej de bucurie şi desfătare culinară! Totuşi, acest lucru ne pune în pericol silueta şi, din păcate, uneori chiar sănătatea!

Masa bogata de Crăciun pune probleme tuturor românilor, pentru că este un prilej de bucurie şi desfătare culinară! Totuşi, acest lucru ne pune în pericol silueta şi, din păcate, uneori chiar sănătatea!

După numeroasele bunătăţi savurate de sărbători, românii încearcă acum să slăbească simplu şi rapid, fără prea mare efort.

Totuşi, puţini sunt cei care ştiu ce trebuie să faci dacă vrei să topeşti imediat kilogramele în plus. Se spune că cea mai bună metodă este dieta-fulger, bazată pe alimente uşoare şi slab calorice.

Totuşi, pe lângă mersul la sală sau diferitele activităţi sportive, românii trebuie să ia în calcul şi o perioadă de detoxifiere a organismului, lucru ce ajută la slăbirea simplă şi rapidă!

Urmăreşte clipul video de mai sus din emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" ca să afli totul despre dieta fulger!

Cel mai tare banc al anului! "O femeie umbla cu bluza descheiată şi..."... Hâtz, Johnule! Dorian Popa, show de zile mari cu cea mai tare piesă a momentului! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x