Antena Căutare

Cum a devenit o cioară erou pe șosea! Pasărea i-a lăsat mască pe șoferi! Ce a făcut | VIDEO

Dacă și tu credeai că le-ai văzut pe toate, atunci te înșeli amarnic! La emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost prezentat un clip video de senzație, realizat de un șofer care a observat un detaliu bizar pe drum!

Simpaticul Cătălin Oprișan de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a prezentat unul dintre cele mai interesante clipuri video de pe internet. Milioane de oameni au privit cu mult interes filmarea realizată de un șofer din Letonia.

O CIOARĂ, FILMATĂ CÂND AJUTĂ UN ARICI SĂ TREACĂ STRADA

Omul era atent la drum atunci când un mic detaliu i-a atras atenția.

citește și: O femeie și-a prins iubitul cum o înșală, în timpul unui LIVE pe Facebook! Reacția de milioane a tinerei

Bărbatul a pus rapid mâna pe telefon și a început să filmeze momentul în care o cioară ajută un arici mai leneș să treacă drumul în siguranță!

Cum a devenit o cioară erou pe șosea! Pasărea i-a lăsat mască pe șoferi! Ce a făcut | VIDEO

O cioară și un arici au uimit milioane de oameni

O cioară și un arici au uimit milioane de oameni

Chiar dacă ariciul e destul de lent și face numeroase pauze pe drum, pasărea nu își pierde răbdarea, ci are grijă să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l încuraja pe noul său prieten să traverseze rapid drumul, până la un loc ferit.

citește și: Ce-au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnint numeroase reacții. Cine ar fi crezut că o cioară poate să dea dovadă de atât de multă grijă?

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi toată filmarea!

Fiica lui Adi Minune, pusă la zid de fani! Karmen a îndurat scandal după scandal: „Nu a fost nimic pe ascuns”... Așa au apărut „glumele de șantier”! Ce farsă colosală a făcut un muncitor colegului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x