Antena Căutare

Cum arată casa lui Dani Oțil. A ținut cont de „TREI FETIȘURI”: „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!”

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a povestit cum arată casa lui. „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!”, a povestit norocosul matinal, care nu îndură frigul, spre deosebire de colegii Flavia și Oprișan.

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a povestit cum arată casa lui. „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!”, a povestit norocosul matinal, care nu îndură frigul, spre deosebire de colegii Flavia și Cătălin Oprișan.

Acestea au fost „fetișurile” lui Dani, atunci când și-a construit casa:

- încălzire în pardoseală

-cinema în pivniță

- panou electric - „o chinăzărie” care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur.

Final de februarie cu FRIG de îngheață pietrele! Doar prezența Lucsandrei a mai ridicat cu câteva grade temperatura în p... Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar, o mâncare delicioasă de care te vei îndrăgosti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x