Antena Căutare

Cum arată o vacanță de vis, în Maramureș! Destinații de concediu, ideale pentru vara aceasta! | Video

Maramureșul este una dintre destinațiile potrivite pentru o vacanță de vară. Zona este una de vis, cu numeroase obiective turistice, iar locurile merită vizitate, măcar o dată în viață.

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un loc vis pentru o vacanță de neuitat în Maramureș.

După ce, ieri, a vizitat Bucovina, astăzi, reporterul a traversat din Moldova spre Maramureș, un alt loc absolut minunat, rupt parcă din basme.

Cum arată raiul din Bucovina! Locul care îți taie respirația și care este mai aproape de tine, decât orice altă destinație de vacanță din străinătate! |VIDEO

Oamenii locurilor sunt, de asemenea, extrem de ospitalieri și darnici, astfel că, Marian Duță a fost așezat direct la masă și întâmpinat, asa cum se cuvine în Maramureș, cu "dezinfectantul" pentru gât, adică horinca de Maramu', preparată din fructe de pădure.

Urmăriti mai multe si aflați care sunt destinațiile de vacanță, pe care le puteți vedea în zona Maramureșului, ce puteți vizita și unde vă puteți rupe vara aceasta de cotidianul urban si atât de aglomerat, aventurându-vă în locuri cucpeisaje mirifice și de povești.

Urmăriti mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răvvan și Dani.

Tavi Clonda lansează HIT-ul verii, la Neatza! Piesa "Prea Cald" este senzația acestui sezon estival | Video... Ce sunt testele RT-PCR? Cum se recoltează, cât costă și în cât timp ai rezultatul! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x