Antena Căutare

Cum arată și ce mai face Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu. Din ce face bani

Nidia, fiica Marianei și a compozitorului Horia Moculescu a fost prezentă în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, unde a interpretat noua sa piesă, ”O Clipă”.

colaj de imagini cu nidia moculescu si horia moculescu Galerie
Nidia, fiica Marianei și a compozitorului Horia Moculescu a fost prezentă în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, unde a interpretat noua sa piesă, ”O Clipă”. | Antena 1 și Hepta

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu cu Mariana, are acum 31 de ani și arată excelent. Tânăra este posesoarea unui corp de invidiat și este o persoană foarte discretă.

În ciuda notorietății de care se bucură tatăl său, Nidia a ales să muncească din răsputeri pentru a își face propriul nume.

Cum arată Nidia Moculescu în 2022

Nidia Moculescu a fost prezentă în platoul Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, unde a vorbit despre cariera sa și relația cu tatăl ei. Tânăra a moștenit pasiunea pentru muzică de la părintele său, dar iubește și arta machiajului.

Îmbrăcată într-o cămașă neagră, blugi și sneakerși, frumoasa artistă a interpretat noua sa melodie. Este vorba despre ”O clipă”, o superbă piesă de dragoste.

Citește și: Drama Marianei Moculescu după revenirea în țară.Ce dezvăluiri a făcut fosta soția a lui Horia Moculescu despre calvarul din Italia

”Am terminat școala de make-up. Am diplome acreditate. Acum fac școala de șoferi, cred că e timpul să iau carnetul, ai libertatea aia... nu te mai rogi de prieteni. (...) Tatăl meu cântă, el cântă mereu. Vecinii mei sunt tot cântăreți, compozitori și așa mai departe, e ok.”, a zis Nidia Moculescu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Nidia Moculescu a avut probleme de sănătate

Nidia Moculescu a povestit, în trecut, că a suferit de depresie. De-a lungul timpului, familia tinerie a fost lovită de mai multe evenimente nefericire și sănătatea Nidiei a fost afectată.

“Eu mă confrunt cu o tulburare anxioasă depresivă de câţiva ani. Neştiind simptomele şi astfel neputând să îmi pun singură un rezultat, am început prin a mă izola de lume, de prieteni, de spaţii închise sau deschise.

Citește și: Cum arată acum Mariana Moculescu după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice. Pare o altă persoană

Nu înţelegeam de ce ar trebui să mai trăiesc, cu un puls de 220 şi o tensiune 18. Nu înţelegeam de ce totul era negru. Aveam o frică iminentă de ceva. Nu de moarte. De ceva! De orice! Nu mă mai bucuram de nimic, ca să nu mai îmi urce cumva tensiunea”, a povestit fata lui Moculescu, conform Redacția.ro.

De asemenea, Horia Moculescu a confirmat că fiica sa avea și atacuri de panică.

”Au fost situaţii când avea atacuri de panică şi-mi spunea «tati, ia-mi acum tensiunea» şi voia să ia pastile, deşi tensiunea ei era bună. Atunci eu o strângeam în braţe, o pupam şi trecea tot”, a declarat Horia Moculescu, potrivit sursei citate.

Tort magic de ciocolată cu căpșuni. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 8 aprilie 2022... Rețeta Soleanca preparată de Adriana Rusu la Super Neatza, 11 aprilie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x