Antena Căutare

Cum arată viața în izolare pentru Constantin Enceanu: Am foarte mult de muncă în perioada asta!

Constantin Enceanu, celebrul cântăreț de muzică populară, susține că are foarte mult de muncă, chiar dacă întreaga lume este în izolare.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Constantin Enceanu a fost nevoit să încidă restaurantul pe care il deține la Filiași.

Artisul merge frecvent la restaurantul său din Filiași, pentru lucrări de întreținere.

Pepe, în carantină cu familia. În noaptea de Înviere cântărețul a ieșit să ia Lumină, însă a fost sancționat de poliție. "Am plătit pe loc"

Constantin Enceanu

Constantin Enceanu este un simbol al muzicii populare oltenești născut la data de 16 februarie 1964 în satul Vișina Nouă, aproape de Dunare.

Dragostea pentru muzică a moștenit-o de la mama sa.

Între anii 1985 și 1991 a participat la 19 concursuri și festivaluri din țară, câștigând diverse premii însă în anul 1991 a caștigat premiul I la Corabia de aur și la festivalul Maria Tănase din Craiova.

În urma unui concurs, în anul 1992, acesta a fost angajat la Ansamblul Maria Tănase ca solist vocal iar de atunci până în prezent este membru al acestui ansamblu cu care a efectuat o serie de turnee în străinătate în Grecia, Iran, Egipt.

Connect-R, lucruri neștiute despre artist. "Sunt un om cu rușine de Dumnezeu!"

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul interviu în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Prognoza Meteo, 22 aprilie 2020. Vremea se încălzește. Aflați ce anunță meteorologii pentru fiecare regiune... Clipul zilei! Cum serbează italienii ziua de naștere în izolare. Vei râde cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x