Antena Căutare

Cum dansează un câine pe muzică populară! Animalul ar putea ține cursuri pentru oameni

Cele mai amuzante clipuri video sunt prezentate la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Recent am descoperit cum a reacționat un câine la ieșirea din izolare!

Pandemia de coronavirus a făcut ca milioane de oameni să se izoleze la domiciliu, pentru a se feri de o posibilă infectare cu Covid-19.

CLIPURI VIDEO AMUZANTE LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Plictisiți să stea toată ziua închiși în case, oamenii din întreaga lume au încercat să găsească tot felul de metode pentru a se distra. Unii s-au apucat de făcut clipuri video amuzante pe internet, în timp ce alții au preferat să petreacă mai multe ore pe internet.

CITEȘTE ȘI: Cum a devenit o cioară erou pe șosea! Pasărea i-a lăsat mască pe șoferi! Ce a făcut | VIDEO

În perioada de izolare la domiciliu au apărut și tot felul de provocări, în care perna sau sulurile de hârtie igienică au fost vedetele!

Odată cu ridicarea restricțiilor, oamenii au început să se bucure mai mult de timpul liber și să savureze din plin plăcerea unui plimbări în aer liber.

CITEȘTE ȘI: Ce au ajuns să facă oamenii cu hârtia igienică luată de frica epidemiei de coronavirus! Imaginile sunt virale

La fel a făcut și câinele din clipul video de mai sus, din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Patrupedul a fost atât de fericit că poate alerge în voie, încât am fost cât pe ce să credem că s-a apucat de dansat!

Urmărește clipul video de mai sus să vezi ce bine dansează câinele pe muzică populară!

Așa au apărut „glumele de șantier”! Ce farsă colosală a făcut un muncitor colegului său... Cum se scoate o căpușă și cum arată pielea după mușcătură! Simptome ce te trimit la medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x