Căutare Live

Florin Ristei și Cătălin Oprișan, amintiri din școala generală: "Eram atât de fraier încât nici nu aveam o fată preferată" | Video

Prezenți la "Neatza cu Răzvan și Dani", juratul X Factor, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, realizatorul rubricii "Smiley News", ne-au oferit câteva detalii amuzante din perioada copilăriei.

Juratul X Factor a dezvăluit telespectatorilor emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani niște detalii amuzante din perioada copilăriei lui.

Artistul a povestit că învăță la școala unde mama lui era profesoară de limba franceză, iar acest lucru nu a fost tocmai pe placul elevului Ristei, care nu putea chiulii sub nicio formă.

Întrebat de Dani cum se descurcă cu fata preferată Florin Ristei a răspuns extrem de amuzat.

"Eram atât de fraier că nici nu aveam o fată preferată până într-a noua."

Râzi cu lacrimi. Nici cățeii nu mai sunt ce erau odată. Cum conduce un patruped o căruță, în timp ce stâpânul său trage un pui de somn | Video

În schimb, Cătălin Oprișan își amintește cum mânca sendvișurile colegei sale, dar și cum și-a uitat ghiozdanul în bancă în prima lui zi de școală.

Aflați mai multe întâmplări povestite de Cătălin Oprișan și Florin Ristei, din perioada copilăriei lor. Accesați clipul video de mai sus, difuzat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

O fostă concurentă X Factor a ajuns pe marile scene de luptă Superkombat. Iată cum arată Francisca după opt ani de la co... Horoscopul zilei, 14 septembrie 2020. Unii nativi își rezolvă, astăzi, problemele...
Ultimele știri