Antena Căutare

Cum gestionăm fricile în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente

Numerologul Corina Stratulat ne explică care sunt fricile cu care ne naștem, în funcție de data nașterii: "Cea mai puternică frică este din vibrația interioară. Pentru cei care sunt inascuti pe dată de 1, 19 sau 28 au frică de a-și irosi potențialul. De a ramana intr-o zona de mediocritate."

colaj cum gestionam fricile Galerie
Cum gestionăm fricile în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente | Shutterstock/Profimedia

Fiecare dintre noi se naște cu predispoziții la anumite frici, dar asta nu înseamnă că ele ne vor bloca toată viața, ci ne blochează atâta timp cât nu le conștientizăm și nu încercăm să ne împrietenim cu ele.

Aceste frici au și ele un beneficiu pentru că ne fac să analizăm mai mult și să nu ne aruncăm cu capul înainte.

Vibrația interioară se calculează însumând toate cifrele din data nașterii până obținem un singur număr. Fiecare dintre noi are și un cod numerologic, iar cifrele din data nașterii ne pot trimite la un alt număr, de la 1 la 9, care indică vibrația interioară.

Cum gestionăm frica în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Pentru cei născuți pe 1, 10, 19, 28, aceștia au frica de a nu-și manifesta adevăratul potențial. Ei au teama de a se irosi și de a rămâne într-o zonă de mediocritate. Acest lucru îi blochează pentru că ei așteaptă mereu contextul potrivit.

Vibrația interioară 2

Cei născuți pe 2, 11, 20, 29 au o frică de necunoscut, sunt sensibili și se tem de greșeală. Frica de greșeală îi ține pe loc. Ei reușesc să își depășească această teamă lucrând în echipă, fiind susținuți.

Vibrația interioară 3

Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30 sunt extrem de curioși. Dacă nu au acces la informație și au restricții, aceștia se blochgează, nu mai au viziune și imaginație.

Citește și: Ce spune cifra destinului despre relația ta de cuplu. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Vibrația interioară 4

Cei născuți pe 4, 13, 22, 31 au frica de schimbare. Numărul 4 vrea să rămână în zona lui de confort și să facă ceea ce știe. Aceste persoane urăsc grija de depravare, de lipsă de moralitate.

Vibrația interioară 5

Persoanele născute pe 5, 14, 23 au frica de bătrânețe și de aceea vor să trăiască intens, cu multă pasiune, riscă mereu și speră să nu ajungă niciodată la bătrânețe. Ideal este să cunoască mereu oameni noi și să călătorească

Vibrația interioară 6

Cei născuți pe 6, 15, 24 se îngrijorează pentru resurse, au frica de sărăcie. Ei rămân în zona confortabilă și nu se aruncă cu capul înainte. Faptul că se îngrijorează pentru bani mereu, acest lucru le ia din energie.

Citește și: Cifra destinului în carieră. Numerologul Corina Stratulat îți oferă cele mai eficiente sfaturi

Vibrația interioară 7

Persoanele născute pe 7, 16, 25 au frica de a nu atinge standarde înalte. Ei vor să tindă spre perfecțiune.

Vibrația interioară 8

Cei născuți pe 8, 17, 26 au frica de nedreptate. Ei vor porni la atac atunci când știu că au parte de recunoaștere socială.

Vibrația interioară 9

Persoanele născute pe 9, 18, 27 au frica de a nu avea libertate de exprimare. E destul de greu pentru aceste persoane dacă sunt într-un mediu în care nu s epot exprima.

Pui cu gutui și scorțișoară și salată de bulgur cu conopidă, rețetele lui Chef Nicolai Tand la Super Neatza, 23 noiembri... Neatza cu Răzvan şi Dani, 3 zile cu ediţii speciale de sărbătoare, pe 29 - 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x