Antena Căutare

Cum îi poți enerva pe români cu o singură propoziție! Conaționalii noștri pot fi aprimnși de la o simplă flamă... lingvistică

Dimineața devreme, matinal și plin de umor precum bine îl știm, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum îi poți enerva pe români cu o singură propoziție.

Dimineața devreme, matinal și plin de umor precum bine îl știm, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un clip în care se prezintă, pas cu pas, cum îi poți enerva pe români cu o singură propoziție.

Că românii au sânge fierbinte și pot fi aprinși cu o singură frază, nu mai încape îndoială! Cătălin ne demonstrează acest lucru cu un clip care, așa cum bine intuiți, vă va stârni hohote de râs!

Horoscopul Zilei, 26 februarie 2018! Capricornii caută ceartă cu lumânarea. Dar zodiei tale ce i se pregătește?... Reţeta zilei! Chiar dacă e dimineață, Vlăduț gătește "supa preferată", și nu un mic dejun. Dar oare vom rezist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x